Ahojte. Neviete niekto poradiť, či je možné, hoc aj za poplatok (viacmenej s tým rátam) hospitalizovať dieťa s rodičom aj so zdravým súrodencom? Som s babami sama a zajtra nám hrozí (podľa výsledkov) hospitalizácia staršej, 4apol ročnej dcérky. Problém je, že malú -10m, nemôžem nechať u nikoho a "veľkú" odmietam nechať samú v nemocnici 🤐 Pevne verím, že to nebude nutné, ale necíti sa moc dobre a teda sa chcem pripraviť na každú možnosť. Dík za typy, respektíve vaše skúsenosti, ak ste riešili podobný problém.
zalezi od nemocnice ale skor nie ako ano ja mam vela skusenosti s nemoc.16krat som lezala s detmi 2krat s obidvomi ale to boli chory aj dcera aj syn dcera mala zapal stredneho ucha syn zas zapal pluc podla mna Ti to nedovolia 10mesiacov je velke dietatko relativne 😖 dufam ze sa hospitalizacii vyhnete skoda ze nepises o co ide ale fakt zalezi od nemocnice a personalu
nekojím, ale sú isté dôvody, prečo nemôže ísť k niekomu inému...
3tt, to muselo byť ťažké 🤐
u staršej je podozrenie na zápal obličky, takže ak sa potvrdí, tak musí nastúpiť liečba infúziami.
treba isť za primárom a dohodnuť sa, asi to trocha záleží aj od nemocnice,
no, myslim, ze to tak nedovolia - bud nechas starsiu samu, alebo mladsiu das na strazenie - moja skusenost...
pravdupovediac som si to aj myslela ☹ dúfam, že ked vysvetlím našu situáciu... 😒 trocha sa spolieham na to, že ked som bola so staršou, ked sme ešte malú nemali, tak sme boli na izbe - taký slížik akurát na jednu posteľ a postieľku detskú, tak by im nemuselo až tak vadiť, či tam je jedno dieťa alebo dve 😕 a ked budem pri nich aj na kresle spať... ale tak najlepšie bude, ked to ustojíme doma
dakujem všetkým za skúsenosť 😵 . my sme doma, jupí. hoci ešte stále je nad nami otáznik, ale už je to lepšie. Výsledky má dosť na figu, krv na 1x, leukocyty 2-3x, prítomnosť baktérii pozitívna - išlo to na kultiváciu ale teda s tým, že teplota od včera sa výrazne znížila (o 2 stupne), tak asi zabrali ATB a budeme teda pokračovať v načatej liečbe. V prípade opätovného zvýšenia teploty je smer jasný 😒 ale verím, že už to nebude treba .
ak kojiš tak zzoberu určite, ale ak nie, to neviem. Ja mam dvojičky a malá mala mesiac keď mi ju hospitalizovali, a ja som zostala doma s malým, a ktomu som každý deň chodila za malou ju kúpať, a tak to išlo 3 týždne, dufam že sa vyhnete nemocnici