Hospitalizácia s dieťaťom na chirurgii na Kramároch

lilinka76
6. jún 2009

Milé mamičky, ktoré máte vlastnú skúsenosť s hospitalizáciou s dieťatkom na chirurgii na Kramároch, mám otázku. Počula som, že tam matka nemá pri dieťatku vlastnú posteľ, ale k dispozícii iba stoličku a na noc odchádza spať úplne inde. Je to skutočne tak??? Moji synčekovia musia podstúpiť malé operačné zákroky - nezostúpených semenníkov a hydrokely a mám z toho stres. Synovia sú na mňa veľmi naviazani, jedného z nich každú noc musím kŕmiť, druhý papá v noci iba občas, bojím sa, ako to zvládnu. Navyše, plánujem ísť s oboma naraz, tak neviem... Existujú tam nadštandardné izby???? Napíšte skúsenosti. Ďakujem.

moni83
8. jún 2009

lilinka s chirurgiou nemam skusenosti mi sme boli na koznom. nechceli ma nechat pri malej ale nakoniec sme boli spolu v jednej izbe. dcerka tam mala postielku a ja postel. za izbu som platila ale teraz uz neviem kolko ale za 4 dni to bolo cca do tej tisicky este vtedy SK 🙂. a ktym izbam boli tak ze deti boli zvlast a mamicky vo vedlajsej izbe vydeli na deti cez sklo . my sme boli zvlast kvoli tomu ze dcerka mala teplotu tak nas nepustili k ostatnym detom. tak dufam ze som ti aspon trosku pomohla. 🙂

lukihomamina
8. mar 2013

Ahoj, aj my ideme o 2 tt na operáciu na kramáre na urológiu a tiež nám povedali, že malý bude musieť byť v inej izbe ako ja. Ked som chcela takú izbu, aby sme boli spolu, museli by sme čakať vyše roka - aspon tak nám povedali. Môj malý je presne taký ako Tvoji chlapci - veľmi na mňa naviazaný...od narodenie spáva so mnou v posteli a v noci viackrát papá. Ja sa tiež toho hrozne bojím, ako to zvládneme....asi som Ti nepomohla ale ak by ste to absolvovali skôr než my...daj prosím vedieť, ako ste to zvládli.