Milé mamičky, ktoré máte vlastnú skúsenosť s hospitalizáciou s dieťatkom na chirurgii na Kramároch, mám otázku. Počula som, že tam matka nemá pri dieťatku vlastnú posteľ, ale k dispozícii iba stoličku a na noc odchádza spať úplne inde. Je to skutočne tak??? Moji synčekovia musia podstúpiť malé operačné zákroky - nezostúpených semenníkov a hydrokely a mám z toho stres. Synovia sú na mňa veľmi naviazani, jedného z nich každú noc musím kŕmiť, druhý papá v noci iba občas, bojím sa, ako to zvládnu. Navyše, plánujem ísť s oboma naraz, tak neviem... Existujú tam nadštandardné izby???? Napíšte skúsenosti. Ďakujem.
Ahoj, aj my ideme o 2 tt na operáciu na kramáre na urológiu a tiež nám povedali, že malý bude musieť byť v inej izbe ako ja. Ked som chcela takú izbu, aby sme boli spolu, museli by sme čakať vyše roka - aspon tak nám povedali. Môj malý je presne taký ako Tvoji chlapci - veľmi na mňa naviazaný...od narodenie spáva so mnou v posteli a v noci viackrát papá. Ja sa tiež toho hrozne bojím, ako to zvládneme....asi som Ti nepomohla ale ak by ste to absolvovali skôr než my...daj prosím vedieť, ako ste to zvládli.
lilinka s chirurgiou nemam skusenosti mi sme boli na koznom. nechceli ma nechat pri malej ale nakoniec sme boli spolu v jednej izbe. dcerka tam mala postielku a ja postel. za izbu som platila ale teraz uz neviem kolko ale za 4 dni to bolo cca do tej tisicky este vtedy SK 🙂. a ktym izbam boli tak ze deti boli zvlast a mamicky vo vedlajsej izbe vydeli na deti cez sklo . my sme boli zvlast kvoli tomu ze dcerka mala teplotu tak nas nepustili k ostatnym detom. tak dufam ze som ti aspon trosku pomohla. 🙂