Hospitalizácia na ortopedickom oddelení na Kramároch

jajkav2
2. okt 2015

Ahojte. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s hospitalizáciou na ortopedickom oddelení na Kramároch. Mám dvojtýždňové dieťa a idem ako doprovod. Čo všetko si mám zbaliť pre seba a čo pre dieťa na dva až tri týždne??? Vôbec neviem. Budem v pyžame alebo môžem mať tepláky??? A mám si zabaliť aj oblečenie pre dieťa???? A čo odsávačka mlieka a sterilizátor??? Asi sa pýtam hlúpo, ale som z Trenčína a do Bratislavy to mám ďaleko, takže manžel asi nepribehne hneď , keď niečo zabudnem. A čo izby??? Budem s dieťaťom na izbe??? A stravu si zabezpečujem sama, alebo mám nárok na stravu??? Vďaka za vaše skúsenosti a rady.

loginexistuje
2. okt 2015

@jajkav2 oblecenie si zober pre seba /uplne kludne teplaky na den vezmi aj mikinu lebo je chladno ak chodis po vysetreniach s malym po budove/ a dietatu oblecenie samozrejme tiez .. aj vsetko co potrebuje /plienky, maste, dostatok veci /neviem ako budu za tebou casto chodit a nosit ti ciste/ deku pre dieta, do izby si ty vezmi radio, krizovky, notebook nieco cim sa zabavis, rozhodne odporucam prebalovaciu tasku, kociky tam vacsinou maju erarne na oddeleni na presun ak ides na vysetrenie. oblecenie vezmi dietatu take aby bolo pohodlne lahko sa obliekalo aj ked bude mat kanylu alebo dlahu . pripadne podla toho na co idete...
noznicky na nechty, klasicku hygienu, veci na kupanie, najma pre seba vezmi toaletak a veci co ti ulahcia fungovanie kedze si cerstvo po porode...
dudel a dostatok plienok to je samozrejme asi ... proste nedostanes tam nic ... tak sa podla toho zariad...
co sa tyka stravy tak dojciaca matka do pol roku veku dietata by ju mala mat zadarmo, inak sa plati ale teda necakaj nejaky luxus, v bufetoch sa da nieco kupit ale ci to bude pre dojciacu matku tak to moc nie ....

inak na kramaroch su rozkladacie lozka ... kde sa zle spalo aj normalne a nie dva tyzdne po porode tak sa skus pytat na taku izbu kde budes mat normalnu postel.... /izba pre matky .../

odsavacku si isto ber svoju... a pre seba veci co sa tyka hygieny atd .. tiez ... vsetko so sebou .. doporucujem najma svoj hrncek a lyzicku.

pribinak
2. okt 2015

oproti nemocnici cez chodnik je male tesco expres, ked sa ti nehodou minu plienky, alebo budes nieco potrebovat, na podpis mozes vybehnut, ked bude babatko spinkat