Ahojte maminky opytam sa Vas ak s tym mate niektora skusenosti. Moja dcera ma 3roky ako zacali tieto tepla horucavy ma kazdu chvilu teplotu. Nepustam ju ani na slniecko teraz len chvilu sme vonku v tieni a hned mi chyti teploty :/ za vase reakcie Dakujem
@vera519 a ako jej tu teplotu merias? Neohreje sa jej len pokožka na slnku? ( Ako väzbe, videla som v nemocnici ako namerali teplotou spolulexiacej na čele a len z toho že sedela na slnku😂). Inak nemá prečo dostať teplotu, má dostatočný pitný režim? Skúste viac piť...
Aj moja dcéra 4r dnes teplotuje teplota 39,5 boli sme u dr hrdielko aj dýchanie uška čisté ..vzorky moču a crp tiež ok.. uvidíme večer ako bude...poradila nám aby viac pila 🙂
@ivanka12311 no tak 39,5 isto nie je od slnka... Mne dcéra tepltouje skôr ako sa jej ukáže nejaký príznak choroby, dokonca raz sme mali týždeň tepltoy bez ničoho 😏 ale uvidíte 😇 ako vždy výnimka potvrdzuje pravidlo...
Mozno tak akoze moze mat zvysenu teplotu ked pridete zvonku alebo co ale teplotu vyslovene az ma tak to ma podla mna z niecoho ineho
@vera519 ahoj moja dcéra má 21 mesiacov a teploty nemá ale je cela rozhorucena a nám povedala dr že je to z tepla že veľa detičiek je prehriatych
@simca06022011 ja som dnes snou bola znovu pre istotu u dr na druhé vyšetrenie a zas hrdlo čisté dýchanie uška moč crp ok🤷... ozaj viac len piť aj pri dehydratácii vyjdú rýchlo horúčky
Ahojte tak tiez sme boli u dr. a ano je to mozne ze z tepla su teploty aj ked nieje dieta na slniecku nema upal ale ked je moc teplo aj v tieni sa organizmus prehrieva a u deticiek sa nestiha telo ochladzovat samozrejme kazde je ine... dnes sme tiez len v tieni a druha dcera teploty 39 ale uz ok ... tieto dni su priserne horuce :/
Naša mala tiež 39 z tepla. Vynadqla som v škôlke že malo pijú a odvtedy je to ok. Deti skôr sa zohrejú a nepociťujú smäd. Môže kľudne byt teda. Aj doktorka nám to vtedy potvrdila
@vera519 z tepla ako takého podla mna nie, jedine ak by mala upal...