Horúčky už pár dní

3. júl 2023

Ahojte baby, čo to je teraz za vírus? Môj malý má už 4 dní horúčky, vkuse okolo 38-39...našťastie vždy zaberie nurofen a Paralen,no potom sa to stále vráti. Nekasle, nesopli, proste čisto len horucky....U dr. Sme boli, moc ok, crp tiež dobre,nemá našťastie žiaden zápal, tak máme len počkať ..uz ste sa stretli s tým, že malo dieťa horúčky a nič iné mu nebolo? Prešlo to samo, či ako ste sa toho zbavili? Malý má 8 rôčkov.

marlent
3. júl 2023

Môj mal trvalo to tri dni (rátane na hodiny) a bolo po tom

bu1bu
3. júl 2023

Prešli sme si tým celá rodina, každý 3 dní teploty, okolo 39 st. žiadne iné príznaky, ako prišlo tak odišlo 🤷‍♀️

juliacenc
3. júl 2023

My zas mame zaludocne problemi vsetci 💩🤮 uz vyse tyzdna jeden den boli teploty.neviem tiez co je to vo vzduxhu, ale nech uz to skonci…

dzulli1980
3. júl 2023

Dcéra tak mala 5 dní cez 40 st., dosť divoké to bolo, inak nič, žiadny sopeľ, kašeľ, hnačka ... na 6. deň akoby uťalo.

elmivelmi
3. júl 2023

ano 4d i to je este ok nie vela to je bezne ze takto moze trvat virusova infekcia.My sme mali 4dni teolotu a na 5 nic.Ale ak uz bol 5 den a stow teolotu sl som znova na kontrolu.Raz sme tak mali jedna dcera teoloty 38 nic,len zapchaty nos,ale na piaty den som uz sla k dr.A tam crp uz 50,pritom ziaden kasel,sopel,nic ani dr nevedela kde ma zapal/pravdepodobne chytene dutiny

aleshka_supermama
3. júl 2023

Moja malá mala cez víkend toto iste len teplota nič viac dneska už ok. Jej ani paralen nezaberal 🙄.

jesenzima
3. júl 2023

Aj moji to občas mávajú, 2-3-4 dni horúčky 40, prespia dva dni a potom zrazu nič 🤷

sushi1234
27. jan 2024

@dzulli1980 prosím to keď sú 40 netreba už. Volať pohotovosť ? Zatiaľ sme mali max 38,9
Desim sa ak by mali už 40 s neviem čo vtedy .. rozmýšľala som že asi pohotovosť ?