Ahojte žienky. Sťahovali sme sa, Drobec od apríla nastúpil do novej škôlky, samozrejme vydržal 2 dni a bum teploty. Po dvoch dňoch prešli. Nechala som ho samozrejme oddýchnuť poriadne celý týždeň. Potom zase pred veľkou nocou to isté. V škôlke bol 1 deň a zase teplota dva dni a nič iné. Hovorím si že okej niečo sa tam moce, je v novom prostredí všetko na neho sadne. Veľa stresu veľa nového, psychika do toho tiež oslabí organizmus. Teraz zvládol týždeň. Od minulej soboty zase horúčky. V pondelok už nič. Prišiel ale kašeľ a sople. V stredu večer zase horúčka. Tak som už išla ku novej doktorke lebo ina tu na dedine ani nie je. Tak ho vyšetril. Crp mal nízke, čisto dýchal, hrdlo čisté. Horúčky mi nevysvetlila. Celé to vyšetrenie mi bolo divne. Na všetko som sa musela pýtať lebo sama by mi ani nič nepovedala. Dala mu len sirupy na kašeľ a pamycon. Horúčky stále trvajú. Je unavený. Cez deň ožije ale na obed si pospi a ak nie na obed tak večer už o 5tej spi. Ma 5 a takto už dávno doma nefunguje takže vidím, že sa niečo deje. Nemáte niekto podobne skúsenosti za posledný čas? Je nejaká viroza alebo? Už neviem čo s ním mam robiť. Ako mu pomôcť. Na pohotovosť s nim nechcem behať.
U nás obe deti minulý týždeň horúčky 3 dní (aj 40-tky), potom kašeľ a sople. Už sú ok. Je chrípka rozšírená.
@martinka13 clovek by povedal, ze v polke maja uz.nebude
@mimi3008
@martinka13
No vidím ze sa to riadne moce.
Lebo syn vôbec nemal takéto horúčky ako teraz. A že ozaj nikdy pred tým. Mal raz 38 a už nič. Teraz každý deň skoro 39. Tiež by som nepovedala že ešte chrípka fičí. Dúfam, že to už prejde. Som na rizikovom mam len ležať a táto starostlivosť ma už strašne vyčerpáva 😔 fyzicky aj psychicky. Hlavne pozerať sa na neho chúďatko.
Tak držme palce nech už to prejde všade 🤞
@mimi3008 trochu sa to oneskorilo, zrejme kvôli rúškam
Ojojoooj, teraz je toho vsade vela. Ked starsi syn po 2,5 tyzdni vyzdravel, mladsi ochorel. Mladsi 4 dni horucky nad 38, kasel. V rodine boli vsetky deti chore. Jedno z nich - skolkar- od vcera vracia.
@stella1993 My mame 2,5 rocneho a 7 mesacneho. Zacalo to u nas po polovici marca. Obaja sople, moerne zvysene teploty, zrusili sme ockovanie mladsieho. Asi po tyzdni bolo OK, mali sme novy termin na ockovanie, zas prisli sople u oboch (mladsi mozno aj zo zubkov), zas sme zrusili ockovanie. Pred 3 tyzdnami ochorel starsi, siel k lekarke s manzelom, vzala crp, popocuvala, vsetko ok, ze nejaka viroza, doporucila sirupy. Vyse tyzdna sa to tahalo so starsim, mladsi bol uz dolieceny, tak som chcela dohodnut termin u doktorky na to ockovanie. Ale pred tyzdnom v sobotu rano zacal zas kaslat starsi, v nedelu mladsi v noci horucky, potom soplik, v pondelok horucky starsi, kasel. Deti som inhalovala, sirupy, kvapky davala, smrkame, odsavame, predvcerom sa mi zdalo, ze starsi uz lepsie, vcera vecer sa to zvrhlo, kasel, v noci celu noc prekaslal, tak sme sli k doktroke dnes, pocuvala ho, ma zapal priedusiek, dostal antibiotika. A s mladsim sa tak nejako vlecie mierne sopel, ale uz aj presvita 1.zub. Ja som bola na antibiotikach zaciatkom aprila a dnes mi zacalo byt velmi zle, aj manzelovi. Takze sa uz 2 mesiace motame v chorobach, aj napriek uzivaniu vitaminov, pripravkom na imunitu, dojceniu, pravidelnemu pobytu na cerstvom vzdich, atd...