Horúčky u 8 mesačnej dcérky

domcici79
15. nov 2020

Dobrý deň, poraďte mi prosím.....
Moja dcérka máva často horúčky.... raz mala zápal močových ciest, potom zápal v hrtane, potom nejakú virózu a teraz má znova teplotu 38,3°.... pred tým ako som ju zmerala sa trápila vykakať... mala takú dosť pevnú stolicu... pri kakaní dokonca aj plakala.... určite pôjdem ku doktorke s ňou len som sa chcela poradiť ešte pred tým..... 😥

zuzana_ilkova
15. nov 2020

@domcici79 tak ked ma casto zapal treba to preliecit na to ti poradit neviem jedine zrazit teplotu sirupom(nurofen,panadol,paralen) su aj chladiace naplaste ktore zrazia teplotu, na stolicu mozes skusit susenu slivku zaliat prevarenou vodou nechat vylohovat cca20min.a nech to pije ako cajik...u nas to zabera...alebo dat rovno spapat slivku susenu kompot alebo cerstvu ak ti to bude chciet spapat

domcici79
autor
15. nov 2020

@zuzana_ilkova už brala tri krát antibiotika 😕
vyskúšam ďakujem

mily7
15. nov 2020

@domcici79 riešila by som s lekárkou. Moje deti nemali atb možno do škôlky. Potom bývali často choré,skolkarske choroby aj to virózy. Tiež som riešila,bolo toho veľa. Nie som odborník ale zdá sa mi veľa pri 8 m bábätku 3x atb brat. Pátrala by som po príčine. Oslabená imunita, alergia..

mily7
15. nov 2020

@domcici79 inak močové cesty nemala chytene zo stolice riedkej? Pri tvrdej stolici treba viac vody pri prikrmoch, olej do prikrmov. Pomáha ľanový olej ak dáš lyžičku do jedla.

domcici79
autor
15. nov 2020

@mily7 aj alergia môže spôsobiť horúčky?
mne sa tiež nepáči to že má tak často antibiotika 😕

domcici79
autor
15. nov 2020

@mily7 mala tam baktériu, ktorá je v hovienku

zuzana_ilkova
15. nov 2020

@domcici79 aj probiotika by mohli pomoct na stolicu ja som malemu davala biogaia probiotika nimi sa bic neda polazit

domcici79
autor
15. nov 2020

@zuzana_ilkova tie som jej dávala po antibiotikách