ahojte, sestra ma 8 mesacnu dcérku a uz 2-3 den ma horúčky , očko jej napuchlo a scervenalo, zajtra s nlu ide k doktorke ale chcela by som vedeť tu ci mi viete poradit , dala jej čipku Panadol ale neklealo.
Podľa toho, akú vysokú má teplotu. Do tuším 38 sa nepodáva proti teplote. Ale podľa opuchu je to dobrý zápal... Paralen sa dáva pri tých "nižších" 38. Potom pri 39 sa dáva kombinácia s dvojhodinovým odstupom - paralen a nurofen. Skôr by som dávala sirupy, sú príjemné sladké. Čípky moje nechceli a vytláčali ich. Neviem, či by som čakala na doktora, išla by som na pohotovosť, oko je oko a môže to byť z prievanu či iný problém...
Podľa toho, akú vysokú má teplotu. Do tuším 38 sa nepodáva proti teplote. Ale podľa opuchu je to dobrý zápal... Paralen sa dáva pri tých "nižších" 38. Potom pri 39 sa dáva kombinácia s dvojhodinovým odstupom - paralen a nurofen. Skôr by som dávala sirupy, sú príjemné sladké. Čípky moje nechceli a vytláčali ich.
Neviem, či by som čakala na doktora, išla by som na pohotovosť, oko je oko a môže to byť z prievanu či iný problém...