Dobrý deň
Máme zrejme virózu alebo chrípku doma všetci to za radom chytajú no najhoršie že môj malý bxtal s teplotou 38 ešte nikdy nemal horúčku.
Ako to riešite u bábätiek ak má chrípku? Isto pôjdem aj k dr ale teraz v horúčke ho nechcem brať idem do lekární kúpiť dačo na horúčku.Som z toho v strese.
Ďakujem
@kukulienka83 má nad 38 bojím sa ako každá paniku nerobím no predsa je to strach
@pepusa1 neboj, určite to zvládnete a nabudúce budeš skúsenejšía.. A nejaký liek na horúčku máj vždy doma... Je to aj od bolesti, možno idú zúbky
Treba striedať v prípade potreby najskôr po 4 hodinách ibuprofen (nurofen) A paracetamol (paralen). Prípadne obklady a zábaly. Moje obe deti mávajú veľmi vysoké horúčky. Tvoj stres absolútne chápem...... skoré uzdravenie prajem
Čipok sa odporúča ak je viac ako 38,5 pokiaľ nie sú soplíky tak panadol..alebo nurofen v sirupovej forme. Netreba stresovať. Môj malý si tým prešiel. Ak teplota neprechádza je dobrá kombinácia na striedačku to znamená raz panadol potom nurofen.
Nám na soplíky. .pomohol zvlhcovač do ktorého sme kvapkali eucalyptus.
Hlavne žiadny stres, keď ma iba horúčku, tak počkaj, či sa k tomu aj niečo iné pridá, ako sopliky kašeľ... Dávaj častejšie piť a horúčku znižuj až keď bude nad 38, v lekárni ti isto poradia.