Mamičky poraďte …Moj 2 ročny syn už mal v priebehu pol roka 4 atb. Naposledy mal 11 Novembra , teraz tyzden dozadu mal teploty max do 38 lebo mu šli zubky ,teplota mu trvala max den.No tentokrat ,sa mu dostavili horúčky ktore ma už 3 deň ,prve dva dni mal maximalnu horučku 40, dali sa mu lieky na klesnutie ,vždy mu liek zabral tak že bol bez horucky aj 6/7 a aj viac hodín,dnes vecer dostal pred o 7 a o pol 12 mu stupla na 38,5 to sme mu dali liečik ,maly ma upchaty nos ,odsavame aj ma sprej ale sopliky mu to nevie vytiahnuť …kvoli tomu sa v noci aj budi na to ze sa mu zle dýcha a spí …no ako spominam vyssie sopliky mu vobec nevyjdú von .
Boli sme dnes u DR ,moč mal vysetreny aj na biochemii a mal ho skvelý bez nálezu,CRP 56.Čiže vyssie ,doktorka nam teda dala na pondelok odbery krvy ,k alergologicke popr aj papier k imunologovi ,atb mu zatial nedala ..Dodala ze by sa nemal stretavat tieto dni s viacej ludmi ,je jedinacik .Ale sme pocetna rodina a je nas viac aj z manzelovej strany a atretavame sa .Nevieme teda posudit ci nieje niekto bacilonosič ,maly ma pravidelne vitamíny ,krasne papá aj pije dostatok dekutín..Nemali ste skusenost aj vy? Co by to mohlo byť? My sme uz zúfaly lebo mame doma plno vitaminov ..vetrame ,chodime s nim von na chvilu na vzduch ..Som uz sama zufala ze neviem co ho trápi ,zabudla som aj dodat ze dr pri dnesnej kontrole videla ze mu idu dve stoličky naraz.
Kúpte Biogaia kvapky probiotické a ak neprejdú virózy pítajte sa k imunoalergologičke,môže ísť o alergie ktoré spôsobujú chorobnosť a atb oslabujú imunitu.
Dcérka má 2,5r (detský chrup má komplet od 2r), nikdy nemala zvýšenú teplotu zo zubov, možno aj u vás to bolo niečím iným…
V každom prípade by som sa teraz aspoň na týždeň zavrela doma, rodina týždeň vydrží, kým sa dieťa poriadne prelieči. My nie sme veľká rodina, tiež ideme na víkend k rodičom po troch týždňoch, keď nám konečne všetkým doma prešiel kašeľ… Dcérka kašľala celý december, pomohol až tyždeň doma zavretí sami okolo Silvestra…