Ahojte, syn má od včera večera teplotu 39 mal v noci dala som mu zemiak ten vždy zaberá no tentokrát nezabral tak som dala nurofen , zaspinkal. Potom teplota klesla a nedala som už nič , ráno mal nad 38,5 tak som dala čipok potom už nič keďže mal do 38 teplotu ,teraz zase 38,9 tak som dala nurofen.. papať nechce skoro nič , kojím takže aspoň to je výhoda. Napiť sa moc nechce vody ani čajíku. Teraz išiel spinkať .. stolicu mal už 3x .. prvý krát takú hnačku ako keby ale hustejšiu, 2x si len ako keby prdol ale len troska vyšlo z neho a 3x to isté. Nemyslím si žeby zuby robili toto, na to sú moc vysoké teploty. Aj keď sa mu prerezávajú zubky vzadu.. je niekto kto sa ešte trápi takto ? Môže byť že ho aj ofúklo lebo taká zmena počasia :/
Išla by som na pohotovosť,nech pozrú hrdlo. Keď nechce jesť ani piť
Moja mala aktuálne 4 dni horúčky 39. Tiež nechcela skoro nič jesť, mierna nádcha. Jeden zub na ceste. Len som znižovala teplotu,dbala hlavne na pitný režim, nenútila jesť. Teraz je tých chorôb už zase podstatne viac
Zemiak?
Nám to akurát buchlo, a iba čert vie či to sú zuby, alebo z očkovania
Moja malá mala tiež v stredu 40tky aj hnačku, teploty našťastie mala len 24hod, ale horko- ťažko sme ich znižovali… hnačku má stále, ale aspoň nie už tak intenzívne… doktorka nám vo štvrtok spravila výter tak budúci týždeň budeme vedieť, tiež jej idú dva zuby naraz tak povedala, že to je jedno s druhým… plus nám nakázala dávať tasectan 2x za deň a po troskách rehydratačný roztok
@really8 vravím to že zemiak som dala ale nepomohol , doteraz vždy zabral ale teraz nejak nepomohol
No ved dobre. V zivote som nepocula o zemiaku tak reku ze rozvinies. Ale asi si budem musiet vygooglit.
@really8 no ja som si myslela že sa pýtaš ze zemiak akože či som neskúšala , ale tak nevadí :D nepochopili sme sa , normálne nastrúhať a dať do pokožky
@really8 *ponožky
Idem to vyskúšať vďaka
Stolicu má takú z cipkov
Teraz su vselijake take virozy, ci uz respiracne alebo traviace