Prosim vas, nemate niekto skusenost? 2,5 rocny syn ma uz vyse tyzdna horucky, zacalo to minuly stvrtok, no len tak zlahka, od piatka uz ale vlastne stale vybiehaju tak na 38,5-39,5. Po podani antipyretika klesnu, no opat sa vratia. Zozaciatku kazdych 5-6 hodin, teraz uz tych 9, dokonca aj 12. Mimo tych teplot je bez inyh priznakov, culy, ciperny, chuti mu papat. Akurat pocas vystupu horucky sa stazuje na bolest kolienka, no nema ho horuce, opuchnute, proste posobi v poriadku. Videli ho uz 3 doktori. Crp mal najprv nizke, v utorok pri crp cca 40 nasadili ATB. V piatok kontrolne crp kleslo na 13. Rtg pluc je v poriadku, aj srdiecko je v poriadku. Moc negativny, ziadne znamky problemov s oblickami, uskami… covid antigen 2x negativny. Dr sa zhoduju, ze pravvdepodobne len skutocne silna viroza (3 tyzdne predtym mal gastroenteritidu a ssi sa este organizmus nezregeneroval), no mna tie teploty uz skutocne desia, mam teda sama pocit, ze sa stav pomalicky zlepsuje, uz mu to tak rychlo neleti hore, aj vyzera, ze ma viac sil, no i tak je z toho clovek cely nesvoj.
Moje deti malichripku typu A. Zistene z krvneho testu. Dcerka mala teplotu 9 dni a syn 8. Cely cas vysoke.
Áno je vo vzduchu nejaká skolkarska viroza....môj malý bol 3 týždne doma a ešte furt trochu pokasliava. Všetko negatívne len crp pri prvom vyšetrení 25.
Teplota týždeň lietala okolo 38.
Cibuľa, med, OnGuard z Doterry a natierať Air nech sa.dobre dýcha...A my sme to zvládli bez väčších problémov.