Ahojte , dcérka má 6r od štvrtka horúčky nad 38.5
Vo štvrtok sme šli na pohotovosť nedostala nič
Že len zrážať, v piatok po 6-7h mala znova horúčky
V sobotu sme šli znova na pohotovost pridala sa hnačka . Dostala antibiotiká
Už mala hrdlo zapálené
Sťahovali sme nurofenom a sprchou .
V noci pekne prespala
Nad ránom začala vracať. Horúčka zas 38.5
Keď začnú účinkovať antibiotiká? Alebo čo ešte robiť aby som jej pomohla ? Vodu pije dosť veľa , jesť papa tak 1-2 denne trošička
Ale čo ďalej ja už neviem
Ďakujem za odpoveď
Osobne nechápem to, že stále chodíte na pohotovosť.... Treba vždy pockat aspoň 3 dni a nie hneď utekať 😉 Aj ATB potrebujú cas
Vyzerá to skôr na virozu. Podľa čoho určili, že potrebuje ATB?
Zvracať môže aj z liekov
Účinok ATB sa prejaví na 3. deň
@luliu hnačky a vracanie podľa vás nie sú vhodné ísť na pohotovosť? Keď nemá žiadne lieky a horúčky niekedy aj 40 ?
@patka06 crp
Súhlasím s luliu, hnačky, vracanie a teplota nie je stav na pohotovosť, pokiaľ nie je dieťa výrazne dehydrované,
K lekárovi - nie na pohotovosť, ak teplota a ostatné príznaky trvajú dlhšie ako tri dni a nezlepšujú sa.
A co by si chcela? Je normalne chora....skor virus podla mna takisto. Ake mala crp? Choroba musi prejst a to netrva 1 den....a jej sucast je aj teplota.
Na pohotovosť sa nechodí prvý deň horúcok, ani druhý.. áno, pokiaľ má dieťa 6 mesiacov ale nie 6 rokov, len zbytočne predlžujes čakanie deťom v horšom stave prepáč. Pokiaľ pije dost a horúčky postupne klesajú, netreba pohotovosť, prípadne, ak neklesajú tri dni a dieťa je ozaj v stave, že vidíš, že je zle, potom ísť. CRP prvý deň ti ukáže väčšinou aj tak nič
Nie, určite to nie je stav na pohotovosť. S teplotou sa na pohotovosť nechodí, najskôr po 3 dňoch k vášmu lekarovi, skôr to nemá význam, testy nič neukážu, presne ako vo vašom prípade, keď ste boli prvýkrát.
Nemá žiadne lieky? Myslím, že proti teplote si mala. Na hnačku a vracanie diéta. Hrdlo môže mať zapálené z vracania. Je dosť možné, že ATB užíva zbytočne a narobia ešte viac zla so žalúdkom. A ak má vírus, užíva ich zbytočne
hnačky a zvracanie sú na domácu liečbu, ak nejde o extrém, že je dieťa apatické, má bolesti,... pokojne ich mohla chytiť práve na pohotovosti a ani by ma to neprekvapilo.
@majusqwa ma to zo škôlky
@domka222 vracala zo soplov
@asocial veď čítajte že crp mala vysoké ... Však nie som retard
Horúčky má stále vysoké
Len či jej tie ATB teraz tiež nedráždia žalúdok. Iba včera ich dostala,čiže cca v utorok by mohli začať účinkovať