Horúčky bez iných príznakov

21. mar 2024

Baby dieťa dvoj ročne horúčky už 4 dní do 39.3 po panadole/nurofene super klesne. Dieťa rovnako aktívne kebyže nieje horúce nič mu neni čo mu môže byť? Nechcem ísť zbytočne k lekárne až niečo horšie neschyta.

mima172
21. mar 2024

Môže to byť kľudne len nejaký vírus ale po 3 dni teplôt platí nepísané pravidlo, žeby mal dieťa vidieť lekár. Naša pediatrička vždy urobí dcére CPR a aspoň vieme na čom sme. Po 4 dňoch takejto teploty by som už rozhodne nečakala.

anketkarka
21. mar 2024

Zbytočne??? 4 dni s horúčkou? Na každom lieku proti teplote máš, že keď teplota neustúpi do dvoch dní, tak máš vyhladať lekára. 39,3 nie je 37,3.

simona92101
21. mar 2024

Je teraz taky virus,len cisto teploty.zavolaj aspon lekarke.my sme s detmi lezali na infuzkach teraz v nemocnici lebo tiez daco chytili a kopec deti tam bolo cisto len s teplotami,ktore trvali viac ako tyzden

lulu2014
21. mar 2024

Moze ist aj zapal moc.ciest. Ak je iba teplota vzdy je dobre skontrolovat moc. A teda aj CRP. Zajtra je uz piatok takze bolo by fajn vybehnut k pedine ak sa stav nezlepsil.

janezz
21. mar 2024

obidve moje deti mali 3 dni čisto iba teploty do 39 a potom to odznelo, nedala nám Dr nič, iba klasicky sirup/čípky. Ale ak si nevolala, tak aspoň zavolaj Dr a povedz čo a nech sa vyjadrí

milanemila
21. mar 2024

Je potrebne spravit crp a vyter. Moj maly mal toto niekolko krat (3-4 dni teplota a nic) a pediatricka stale, ze iba viroza, 6. choroba (aj ked vobec vyhadzany nebol). Nakoniec sme skoncili na pohotovosti s 11m, lebo nepomahali lieky ani zabaly nic a tam crp 71 a z vyterov moraxela v krku aj hrdle a hnisavy zapal stredneho ucha. Ja by som to nepodcenila, len tak bez priciny dieta horucku nema.

angela85
21. mar 2024

Pozor na zápaly v tele,z ktorých môžu byť horúčky. Prípadne autoimunitné ochorenia. Určite treba zavolať doktorke a poradiť sa s ňou.