Baby dieťa dvoj ročne horúčky už 4 dní do 39.3 po panadole/nurofene super klesne. Dieťa rovnako aktívne kebyže nieje horúce nič mu neni čo mu môže byť? Nechcem ísť zbytočne k lekárne až niečo horšie neschyta.
Zbytočne??? 4 dni s horúčkou? Na každom lieku proti teplote máš, že keď teplota neustúpi do dvoch dní, tak máš vyhladať lekára. 39,3 nie je 37,3.
Je teraz taky virus,len cisto teploty.zavolaj aspon lekarke.my sme s detmi lezali na infuzkach teraz v nemocnici lebo tiez daco chytili a kopec deti tam bolo cisto len s teplotami,ktore trvali viac ako tyzden
Moze ist aj zapal moc.ciest. Ak je iba teplota vzdy je dobre skontrolovat moc. A teda aj CRP. Zajtra je uz piatok takze bolo by fajn vybehnut k pedine ak sa stav nezlepsil.
obidve moje deti mali 3 dni čisto iba teploty do 39 a potom to odznelo, nedala nám Dr nič, iba klasicky sirup/čípky. Ale ak si nevolala, tak aspoň zavolaj Dr a povedz čo a nech sa vyjadrí
Je potrebne spravit crp a vyter. Moj maly mal toto niekolko krat (3-4 dni teplota a nic) a pediatricka stale, ze iba viroza, 6. choroba (aj ked vobec vyhadzany nebol). Nakoniec sme skoncili na pohotovosti s 11m, lebo nepomahali lieky ani zabaly nic a tam crp 71 a z vyterov moraxela v krku aj hrdle a hnisavy zapal stredneho ucha. Ja by som to nepodcenila, len tak bez priciny dieta horucku nema.
Pozor na zápaly v tele,z ktorých môžu byť horúčky. Prípadne autoimunitné ochorenia. Určite treba zavolať doktorke a poradiť sa s ňou.
Môže to byť kľudne len nejaký vírus ale po 3 dni teplôt platí nepísané pravidlo, žeby mal dieťa vidieť lekár. Naša pediatrička vždy urobí dcére CPR a aspoň vieme na čom sme. Po 4 dňoch takejto teploty by som už rozhodne nečakala.