Ahojte dcerka (6 mesiacov) mala dva dni horúčky nad 39stupnov boli sme na pohotovsti ma zapal stredného ucha ale od noci sa vyhadzala na celom tele mame fenistil kvapky cipky a hroznovy cukor od doktora mate stym niektora skúsenosť kolko to môže asi trvať
ako pise @viestta - to moze byt alergia. Ja mam alergiu na penicilin a prejav rovnaky ako u dcerky. Predtym xy krat a nic, az raz som dostala blbu reakciu ked som bola uz starsia. Urcite kontaktuj pediatra. Pokial ma alergiu na ATB tak je velmi dolezite aby uz neboli predpisovane.
@kittykat22 no pediater o tom vie dnes sme boli stym za nim ale nevisadil ich lebo sam nevie s coho to moze byt hovoril ze to moze byt reakcia na tie horucky ze mozno nejake infekfie sa takto prejavili lebo uz mala drobne vyrážky na brusku v den kedy tie horucky dostala ale atb este nemala az od večera
@marika987 ano, moze to byt reakcia na horucky. Su 5, 6 nemoci - neviem presne a skutocne sa vyhadzuju vyrazky. Deticky maju casto rozne reakcie. Ak si to mala uz pred nasadenim zinnatu tak to nebude z neho. Inak zinnat su super horke na chut, tak ak bude dieta nestastne a bude malo jest tak to je z toho. Ale neboj sa, su to velmi dobre lieky. Ja ich prave beriem ako mam alergiu na ten penicilin. Velmi ucinne.
Nedali dietatu do uska ATB kvapky Otobacid? To sa dava tu v CR na zapal stred. ucha. Su super. ALe neviem od akeho veku. Keby si s tym mala v buducnosti problemy, tak si nechaj domov predpisat do zasoby jedno balenie, a hned ako zacne problem, tak nakvapkaj. Musia byt udrziavane v chladnicke.
@kittykat22 ano dali nam ich tie kvapky v lekarni povedali ze nemusia byt v chladničke tak neviem
mne to znie ako 6-ta choroba - skus pogooglit, pride z nicoho nic a relativne rychlo aj odide, horucky trvaju max. 3 dni, potom vysyp a ten po par dnoch ustupi