Zdravím. Dnes je už 3 deň čo má 10 mesačná dcérka horúčky a od noci aj hnačkuje.
V utorok poobede sme s ňou boli na wellness, asi hodinku bola vo vodičke, nie studenej. V noci mala prvý krát horúčku a to 38,3.
Celú stredu mala horúčky najvyššiu znova 38,5 a včera takisto. U lekárky sme boli tá jej robila CRP vyšetrenie no bolo negatívne, vravela že to môže byt 6 choroba. Mne sa nezdá, ale nevravím že nie. Tejto noci mala už aj hnačku a tiež aj teraz ráno. Dávame nurofen čipky každých 5-6 hodín ako lekárka povedala. Je veľmi nespokojná, celé dni plače, neviem či ju niečo nebolí... nestretli ste sa s tým niektorá ? Môže to byť z vody ? Alebo naozaj sú to príznaky 6 choroby ?
@katarina9593 môžu to byť aj zubky, nedá si pozrieť do pusinky... ale je veľmi nespokojná, uplakaná.. vysyp pri 6 chorobe je vždy na 3 deň ?
@veronikaaa97 Tak skús jej aj na silu kuknúť alebo prstom prechádzaj po dasienkach a uvidíš ...no tak nie vždy to tak je ale malej to trvalo tak nejak 2-3dni teplota a potom sa mi vysypala...
I ked crp vyslo negativne, tak mi napadlo, ci to nemoze byt naprikad rotavirus. Co citam po nete, tak je toho teraz hadam vsade vela. Mozno na dalsi den alebo tak by aj test iny vysledok ukazal.
@michellia aj mne to napadlo že či nie rota... uvidíme keď teploty neprejdú pôjdeme ešte raz na CRP
@mimi3008 zatiaľ mala 2x hnačku tak uvidíme počas dňa. Pri rota deti aj zvracaju však ?
@veronikaaa97 mozu, ale nemusia. Bacha na dehydrataciu. Pit po malych duskoch a casto
@mimi3008 ona je kojená, cely deň na prsníku, čiže o to sa nebojim. Aj vodičku pije aj keď malo ale pije len mi absolútne nič neje, ponúkam ale keď vidím že nechce tak nechám tak, však ani nám nechuti keď sme chorí
@veronikaaa97 odniesla by som vzorku stolice k dr a hneď budete múdrejší. Podľa mňa tam chytila dáku lahôdku
Ahoj aj moja 10 mesacna v noci , pondelka na utorok 38,5 ..v utorok len zvýšená teplota .Tiež bola dosť uplakaná ,akoby ju niečo bolelo..vysyp nemá žiaden .Dva dní absolútne odmietala čokoľvek jesť .Lekárka radila ryžový odvar ,čierny čajík na hnačku a vylúčiť mlieko ...tiež je dojčenia takže dva dni,keď nič nejedla bola len. A prsníku..nwm si predstaviť ,že by sme mlieko vylúčili .Od včera jej je lepšie Pekne sa hrala ..tiež možno aj zúbky alebo nejaká viróza .Proti rota je očkovana.Tiez sa jej veľmi neviem pozrieť do pusy ,nechce ukázať ,bojuje akono život 😂😂😂
@veronikaaa97 Ja som bola so synom rocnym od minuleho piatku do pondelka v nemocnici. Zacal v noci zvracat, do rana zvracal asi 8x 🤦♀️ v nemocnici uz zacal aj hnackovat, teplota max 38,2. Stolica aj vyter z ritky boli negativne na vsetky tieto pliagy - rotavirus, adenovirus, nanovirus... Takze doteraz ani nevieme co to vlastne bolo. Stale ma diétu, nemoze mliecne.
Zubky nepredpokladám, nasa dr nam vzdy povie, ze pri zubkoch je iba zvysena teplota, ked je vyssia pridruzilo sa pravdepodobne nieco na oslabenu imunitu 🤷♀️ kazdopadne drzim prsty. Od vcera hnackuje, zvracia a teplotuje aj manzel 🙈😁 takze si to mozno zlizneme vsetci 😁
@veronikaaa97 a zuby??...moja dcéra keď mala 6 chorobu tak mala 2-3dni Max do 38TT a potom sa vysypala po telíčku..