Mamičky , prosím vás, stretli sa niektorá u vašich detí s pretrvávajúcimi horúčkami cca 6 dní v kuse? Cez deň 38-38,5, večer do 40st? Aj pri zražani liekmi v kuse teolota, ak klesne na 37,5..sprevádzajuce príznaky choroby žiadne, ani kašeľ, prechladnutie, bolesť hrdla, hlavy nič.
Riešili sme to minulý rok kde po 5 dňoch horúčkach všetke testy vyšli v poriadku, crp mierne zvýšené,. Bolo mi povedané,, ze ked príde znova takéto obdobie, mame dat jednu tabletku Prednisonu,. Zabralo to. Horúčka prejde do večera a koniec. Problém vsak je, ze druhom takomto období horucok, sa malému vyskytla hrcka na krku( nevedia z čoho, možno lymfaticke uzliny) u ktorú budú riešiť operatívne. Napadlo ma, ci to nemôže byt spojené s potlačenými horúčkami.
Prosím, stretol sa niekto s týmito horúčkami? Ďakujem
@emma888 moja dcera ma hrcku aj pod sankou aj za uchom ako zvacsenu uzlinu ale ona ma casto anginu a teraz akurat sa doliecuje z ovcich kiahni takze nam lekar povedal ze to ma z toho..a co sa tyka horučok ktore trvaju viac dni synovcovi sa takto prejavil zapal mocovych ciest tiez dlho nevedeli z coho su horucky