Ahoj,
Dcera ma 7 mesiacov z ničoho nic ma vysoke horucky do 39. Zuby nevyzera zeby sli nejake ďalšie (ma dva), hrdlo neboli, nekasle nesmrka len vysoka teplota. Na priame slnko nechodi. Lekarke sme sa dovolali ze mame len pockat do pondelka a tlmit teplotu. Nemate skusenost co to moze byt?
@hruska91 Ano, presne to moze byt 6sta choroba. Netusila som, ze nieco take existuje kym to mala nedostala - ziadne problemy len 3 dni horucky a potom 3 dni vysyp na brusku a chrbatiku, ktory nesvrbel 🤷♀️😊
A moze tu chorobu mat v takom malom veku? Tiez ste mali tak skoro?
Dnes sme na Tom tak isto, má 7m. 3 zuby ale ja dúfam že je to zo zubov 🙄
6 choroba môže byt.Hlsvne nech veľa pije. My sme skončili na infúziách, lebo nedala ani hlt 2 dni
@hruska91 No my sme ju mali okolo 1 roka. Vyskytuje sa prave u deti do 3 rokov.
Obycajny vírus alebo 6 ta choroba.. To prejde
@hruska91 Môj to mal ako 6-mesačný, nesoplil, nekašľal, veselý, len mal horúčku. Robili mu crp a bral ATB.
No stale horucka...39.7 max ....ked neustupia v pondelok idem k lekarke
Dcera ma na hlavicke "mliecnu chrastu" myslite ze moze mat teplotu z toho?
ahojte, tak boli sme na pohotovosti..prestala jest a pit a v hrdle jej popraskali cievky z teploty. CRP ma v norme, je t o 6. choroba... :/
a ano, pri zuboch je teplota do 38, vynimocne vyssie. Vysvetlila mi ze pri prezeravani, je odhalene dasno kezde sa prerezava zub, tak telo samo dvihne teplotu na 38 aby sa tam ( je to ako keby otvorena rana) nedostala infekcia, pripadne bakterie, aby tu teplotu nezvladli.
@hruska91 mozno siesta choroba. Aj my sme si nou presli