Ahojte dnes sme pozvaný k známym . Malý mi dostal horúčku 38,5 dala som mu nurofen horúčka klesla malý zaspal šli by ste na mojom mieste k známym alebo ostali doma malý má 3 a pol roka.
Ostala by som doma 🙂 nech ma kľud, horúčka môže vystúpiť keď lieky prestanú pôsobiť
Treba zostať doma. Dieťa nech oddychuje.
@erka33 byla bych doma. Kdybys mela teplotu, chtela bys jit na navstevu? Ja teda ne.
Samozrejme že by som ostala doma, horúčka prvadepodobne vystúpi znova keď liek prestane účinkovať.Okrem toho že ho budeš iba trápiť, začína choroba, je unavený ja keby som tvoja známa by som ťa rovno medzi dverami otočila keby mi donesieš horuckujuce dieťa na navstevu
Choré dieťa patrí do postele a nie ho ťahať po návštevách.
No keby ku mne prišiel niekto s horúčkou (tzn. chorý, a hlavne v tomto období všelijakých vírusov vsade), aj keď možno dočasne znizenou liekmi, asi by ma vykotilo a rovno ho poslala od dverí preč. A keby moje dieta malo horúčku, tak by ma nenapadla taka chujovina trepať ho na návštevu a ešte sa na to pýtať na koni. Bože, ja žasnem.. 🤦♀️
Nešla by som s chorým dieťaťom nikde. Nikde by som nedošla s chorým dieťaťom aby som nikoho nenakazila.
Keď už nechceš brať ohľad ba vlastne dieťa, tak trochu ohľadu voči hostiteľom. Ty by si bola s tým ok keby ti príde na návštevu chorá osoba, ja teda nie.
To ze po podaní lieku klesla teplota neznamená ze dieťa je zdravé. Večer mu môže teplota opäť stúpnuť. Takze ostali by sme doma
Ty keby si mala horúčku by ti bolo príjemné ešte niekam ísť? Myslím si, že nie. Bola by si rada, že si doma
Po uplynuti par hodin mu to vyleti zas a noc budete mat dost drsnu. Ten nabeh choroby u maleho dietata spojeny s horuckou je dost brutal. My sme jedny Vianoce sli ku svokre, uz sme sedeli v aute, vsetko nabalene a zrazu sa mi zdala nejaka tepla a 38.5 som namerala... nakoniec z toho bola siesta choroba. Uz sme sli, ale navstevu resp. niekolkodnovy pobyt sme si teda moc neuzili 🤦♀️ bola tam len svokra a my traja a mala nikoho nenakazila... ale bolo to na prd... druhykrat by som to asi inak spravila.
Nie,moze mu opat stúpnuť
@erka33 nie,nesla by som