Ahojte mamky,pisem,lebo som nenasla nic rovnaje,co trapi nas...
Dcerka kasle v podstate uz 4 tyzdne s prestavkami 3-4 dni,tyzden kasel,sopliky tiez vybehli obcas,od septembra chodi do skolky..v piatok rano kaslala,ale cakala som.ze to prejde ako obvykle...no poobede uz velmi kaslala sucho.. v noci uz mala 39 horucku a v podstate dnes je streda a horucka kazdu noc od piatku ma plus od nedele aj poobede zvysena teplota. O kasli ani nevravim,ktory je dusivy a hlienovu,ze nevie zastavit kasel ked zacne. U dokroky sme boli v pondelok,ctp negativne,dnes mam volat Dr,ci je zlepsenie,no zial nie...stretli ste sa s dusivym hlienovym kaslom,teplotou,crp v norme? Asi budeme musiet opät ist k Dr...dakujem mamky,uz som zufala,dcerka bude mat o 3 mes.3 roky.
@lienka263 odporucam solmucol/acc long brat 3x denne 100 mg a vela pit. Vzdy pomoze a vo svete je to velmi uznanvany preparat aj na imunitu.
@renatka100 ano solmucol jek dnes davam uz,aby tie hlieny povolili a fenistil berie vecer. Dakujem
Naša malá crp negatívne...a za pár dní jej našli vo vyteroch streptokoka...My sme kaslali takto ale mesiac, sopliky jej zatekali...nasadil antb..komtrolne výteri vyšli ok .na dva týždne bol pokoj a teraz znova...dnes sme boli zase na výteri..😭
Daj spraviť výteri..
@marissenka uvidim aka noc bude, a ak bude mat opät horucku,ideme k Dr.na vytery...lebo ten kasel je taky dusivy,ze az napina ju ☹ nam dala aj prasok na imunitu rovno Dr...
@lienka263 moja dcera mala Crp negat.a mala zápal pľúc, az Rtg. ukázal. Mala to už dvakrát takto. Dokonca ani Dr.pri počúvaní to nezistila,že vraj skrytý zapal pľúc.
@eriksonka1234 to vazne? No 5 noci mala teplotu moja mala, ale na 6.den uz nemsla a kasel prehupol do vykasliavania....teraz uz len kasle mokro a sopli....aj tak moze byt ten zapal?
@lienka263 ked už vykasliava,tak je dobre,moja kaslala,piskala až taký kašeľ mala,že sa nedokazala nadýchnuť...
@lienka263 asi máte Isoprinosin,aj my sme ho brali,ale ten nam nepomohol,až Ribomunil nám zabral
@eriksonka1234 ano presne ten mame, plus solmucol a na imunitu Bracho vaxin...neviem ako sa to pise😀😀😀
@eriksonka1234 broncho vaxon....bola som nazov precitat😀😀😀😀
Syn mal laryngitidu a tiež mal crp v norme. Dala nám rectodal a fenistil kvapky, u nás to ale prešlo rýchlo. Ak to trvá tak dlho určite by som žiadala odbornejšie vyšetrenie, na ORL a pod.