Horúčka po viróze

15. feb 2024

pred 2 tyzdnami sme mali 3 dnovu virozu a zrazu nic.
dnes v noci zas horucka 38.5 vybehla, kasel..
toto co je vo vzduchu ?

:(

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pkgirl30
15. feb 2024

aj my sme to tak mali a celé moje okolie, rozprávala som sa aj s matkami v škole všetci sa sťažujú že v dvojtýždňovych intervaloch sa im stále vracajú choroby a to už od vianoc

autor
15. feb 2024

@taynee doniesla zo skolky, potom sme mali vsetci ale bez teplot, mna to drzi stale, a u dcery v skolke su vsetci v skupine kaslajuci. ja som cely cas bez teploty

majamat
15. feb 2024

po akejkolvek infekcii je imunita oslabena, preto moze v obdobi rekonvalescencie, co individualne dlho, nastat stav, ze sa clovek nakazdi dalsou infekciou, ci uz opat virozou,a lebo bakterialnou infekciou.

a teda pre info, infekcia,hoci ma kratko priznaky - napr 3dni, urcite netrva len 3dni. ten akutnejsi stav s dozvukmi urcite minimalne tyzden a potom nez sa organizmus zregeneruje, minimalne dalsi tyzden,. ale skor to bude dhsie a kludne aj mesiac. urcite mesiac z hladiska imunity.
dokonca u neikoho moze byt imunita rozhasena urcite aj dlhsie.

marianarem
15. feb 2024

Tak je vela roznych chorob. Mne by sa to kedysi zdalo tiez zvlastne. Odkedy je maly v skolke, tak 2tyzdnovy rozostup mi pride ako uspech. Tych virusov je proste more a mozes dostat kludne aj viacero po sebe a aj dva naraz - nam sa to minuly rok stalo so skolkarskou virozou a covidom, ja a manzel sme ich mali v podstate naraz, teda s rozostupom par dni, pricom jedno este nebolo vyliecene a uz zacalo druhe.

autor
16. feb 2024

@majamat toto je chyba deti sa davaju nedoliecene spat do obehu. a potom sa to stale logicky toci.