Ahojte, stretli ste sa uz niekedy s touto kombinaciou? Dnes maly od 22.00 horucka 38,5 , sopliky vyse tyzdna a teraz ked som mu davala sirup od teploty som si vsimla ze jedno oko mal uplne zlepene nevedel ho ani otvorit ( ako keby zlty vytok zaschnuty) rano pojdeme k dr. Len ma zaujima ci pri zapale oci mali aj vase deti horucku. Dakujem
@rodinalel Mali sme to asi pred pol rokom. Mal obe oci zalepene. Nebol to zapal oci. Bol to ten isty vyrus co sposobil nadchu a napadol aj oci a to co ide z oka je hlien ako ked ide z nosa sopel. Oko sa tym cisti od bacilov. V priebehu dna sa mu tvorilo viac hnisu... take biele gulocky v kutiku, ale rano bolo toho najviac a bolo to zaschnute. Len som to utierala vlhcenou vreckovkou. O par dni to same prestalo. Horucka to vyriesi. Tiez ma to vydesilo a utekala som k lekarovi. Vravel ze toho je vela.
@andreatytler dakujem velmi … a horucku ste mali dlho?
Kes bola dcerka mladsia, tak pri siploch mala pravidelne aj zapalene oci, decka sa vselijako zmolia a lahko si zanesu bakterie do ocka
@rodinalel Asi 2 dni ale ja horucku zrazam az ked je nad 39.5 takze ta horucka ma moznost zlikvidovat bacilov ovela rychlejsie ako ked sa zraza a prerusuje.
Vtedy som to od neho chytila aj ja a aj moje oci zacali takto hnisat. Nikdy pred tym som to nezazila pri nadche, alebo chripke alebo co to bolo.
Iba ked je hnis zeleny, a oci opuchnute tak je to zapal a treba antibiotika.
Áno práve od Vianoc doteraz je doma skolkarka, začalo to takto a skončilo zo zápalom stredného ucha na oboch,, mala ATB a kontrola až polovica februára nech sa jej to všetko zrovna, no včera začala zas kašľať 🤷♀️😪 ideme k Dr dnes aby sa nič nezanedbalo
@rodinalel je to viroza plus bonus aj zapálené oči. Áno. Môj mal angínu a ešte aj takto zapálené oči.
@rodinalel to zrejme nebude zapal oka, ale nejaka viroza. Uz na jar boli tieto sypmtomy spominane, vraj cosi nove a lekari mali problem nasadit liecbu, kedze nic nezaberalo.