Ahojte. Včera a dnes má syn 39,2 horúčky, chvíľu zrazime, po hodine, dve zas. Nekasle, žiadne sople, žiadne bolesti svalov, kĺbov. Ísť s nim zajtra k Dr, alebo počkať deň, dva?
Pockat, nezisti este nic. Za tie 2-3 dni sa mozno objavia priznaky, moze mat aj nejaku z typicky detskych exantemovych viroz alebo pride dalej sopel, kasel... Jedine pokial by mal nejaky problem, diskomfort pri moceni, tak ist hned zajtra.
to moze byt virusove rovnako ako zapal mocovych ciest. kupte dekaphan a nech ho ponori do mocu , ak bude papierik ok, asi ma virozu. ale lekarke by som sa ohlasila aspon kvoli crp
2-3 dni je ok.
Dcéra 5r po 5. dňoch už mala CRP 174, rovno hospitalizácia. Pokročilý zapal pľúc.
Nekašlala, nemala ani iné prejavy, po 3.d horúciek sme boli na pohotovosti, nič nevideli, moč bol ok.
Zapal pľúc odhalil až neskôr RTG
2-3 dní počkať
Cakat. Teraz je velmi rozsirena chripka,triedy su poloprazdne aj ja mam deti doma. Starsi mal 3 dni teploty do 40, prve 3 dni len horuckoval, hlava ho pri tom bolela, potom sa pridal sopel,kasel.
Tak ja som mala viackrat taku virozu, ze len horucka a unava, mne to nepripada nejako zvlastne. K lekarovi az po par dnoch alebo ak by zacali byt komplikacie. U mna to tak za 2 dni vzdy prehrmelo.
Zajtra zbehni do lekarne dr.max nech mu spravia crp test.
Davas spravne davky liekov?
Este pockat 1 den, ci sa neobjavia nejake priznaky. Potom uz aj pripadne crp ukaze ci je to virus ci bakteria.
@taktotedanie dávam paralen á 4 hodky.
Dievčatá, ďakujem. Uvidíme,čo dnes.
Po 4 hod sa ma liek striedat nie ten isty
Ked prvy liek nezabera dostatocne
z toho by mohla byt angina...
Už sa mu polepšilo?
Ahojte dievčatá, je mu lepšie. Teplotu nemá od včera večera. Celý deň má 36.8, avšak dnes začína sopel, kašeľ 🤦♀️
Ráno by som volala lekárke či je potrebné prísť