Ahojte.
Pár dni dozadu som sa vás akurát pýtala čo si myslite o dovolenke a kúpaní sa, keď bude dcerka akurát 12 dni od prvej vyrážky ( kiahne ) .
No, vyrážky ma všetky zaschnute, polovica už odpadnuta, ale včera z ničoho nič sa poobede zobudila s horúčkou.
Mala okolo 38,4 úplne až do večera. V noci som ju kontrolovala mala stále okolo 37,9- 38.
Teraz ma 37,5 po zobudeni.
Čo mi ale nejde, že jej okrem toho nič nebolo. Prvé dni keď kiahne dostala mala 38,2. Potom ju trošku hrdlo bolelo na 4 deň vtedy mala tiež okolo 38,1 - ale len jeden večer.
Odvtedy proste nič, aktívna je, veselá, nič ju neboli, chrasty ma pekne ( niektoré vyskrabane ktoré mala, má teosku ešte okolie mini červené- ale to len ako komár keď uštipne)
Aj včera, blázni sa, hra sa, akurát len tá horúčka a z toho vravela že je trošku unavená ale že ju nič neboli.
Tak ja teraz vôbec neviem či to mám pripisovať ešte kiahňam, alebo či z toho tepla vonku ( na slnko ju nedávam, ale máme teplo aj v dome).
A som veľmi na vážkach , či aj niekde ísť na dovolenku 🤷♀️
Ja neviem fakt, máte nejaký napad, čo to môže byt ?
Alebo čo by ste robili na mojom mieste ?
Ďakujem
po kiahňach je veľmi znížená imunita, mohla ochorieť na nejakú virózu uvidíš čo sa z toho vyvinie, nám dr. hovorila, že cca pol roka bude syn náchylnejší na choroby kým sa telo zotaví a tak aj bolo, hne´d pokiahňach viróza
Podla mna to s kiahnami uz nesuvisi. Ak to bola jedno vecerova zalezitost, mohla to byt teplota zo stresu. Ak je to dlhsie trvajuce tak moze mat nejaku virusovu infekciu. Nasad vitaminy, antipyretika a zvys prijem tekutin.