Horúčka a hnačka

celiaticka
9. júl 2014

Ahojte babi

mam dost velke starosti co sa tyka nasho syncaka ma 8mes 3tyz,a strasne mame vysoke teploty a uz to trva 4 den.boli sme aj u dokz mame davat panadol sirup a medzi tym cipky do zadpcku a este sa tomu pridruzia aj hnacky papame len miecko aby mu nezostalo tazko a nahodou nevracal tak takto to riesime a prikmi dame teraz pokoj mna len strasne znepokojuje horucka ktoru ma lebo je strsaaaasne mrzuty to s toho. Ale ak mam byt uprimna s nicoho nic teplota mu vybehla.Ak mate niektora podobne skusenosti primem akukolvek radu alebo cokolvek co by mu pomohlo............

Dakujem za odpovede................

kris557
9. júl 2014

@celiaticka podľa veku malého to nemôžu byť zúbky? Ak má horúčky už 4 deň napr. cez 38, mala by mu urobiť lekárka CRP a ak bude dobré, tak zobrať pre istotu aj moč.

celiaticka
autor
9. júl 2014

N
@kris557 no ma to zdurene ale to ma uz aj meziac tak no az piatok ideme asi ku dokymu a to ked ma stolicky takto by malo babo trpet hruza sak by som si to radcej odtrpela namiesto neho

aristka
9. júl 2014

smer dr ...je to male dieta ,aby malo takto horucky s pridruzenou hnackou ,pozor na dehydrataciu....

celiaticka
autor
9. júl 2014

@aristka
No podavam vodicku casto lebo viem ze by mohol byt dehydrovany lebo strasne je mrzuty chudak ani spat nevie len je nervak a prsty v puse ☹