Ahojte babi
mam dost velke starosti co sa tyka nasho syncaka ma 8mes 3tyz,a strasne mame vysoke teploty a uz to trva 4 den.boli sme aj u dokz mame davat panadol sirup a medzi tym cipky do zadpcku a este sa tomu pridruzia aj hnacky papame len miecko aby mu nezostalo tazko a nahodou nevracal tak takto to riesime a prikmi dame teraz pokoj mna len strasne znepokojuje horucka ktoru ma lebo je strsaaaasne mrzuty to s toho. Ale ak mam byt uprimna s nicoho nic teplota mu vybehla.Ak mate niektora podobne skusenosti primem akukolvek radu alebo cokolvek co by mu pomohlo............
Dakujem za odpovede................
N
@kris557 no ma to zdurene ale to ma uz aj meziac tak no az piatok ideme asi ku dokymu a to ked ma stolicky takto by malo babo trpet hruza sak by som si to radcej odtrpela namiesto neho
smer dr ...je to male dieta ,aby malo takto horucky s pridruzenou hnackou ,pozor na dehydrataciu....
@aristka
No podavam vodicku casto lebo viem ze by mohol byt dehydrovany lebo strasne je mrzuty chudak ani spat nevie len je nervak a prsty v puse ☹
@celiaticka podľa veku malého to nemôžu byť zúbky? Ak má horúčky už 4 deň napr. cez 38, mala by mu urobiť lekárka CRP a ak bude dobré, tak zobrať pre istotu aj moč.