Horúčka 39,8 a dva dni hnačky zo zúbkov

juana21
25. mar 2012

mali sme kruty vikend.maly zacal v piatok velmi horuckovat, do vecera ho aj prehanalo.v sobotu uz len hnacky ale len 4 krat za den a dnes nic.zazili ste aj vy toto?

31majka12
25. mar 2012

Ale ano...malemu ked isli dolne zubky tak sme hnackovali 9 dni-kakal 7 -9 krat do dna...vtedy aj dost schudol...a potom zubky uz bolo vidiet.
A teraz mu idu horne a sme pre zmenu horuckovali 4 dni horucka nad 39,5...
Akonahle sa zubky prerezali..tak uz je to ok---akurat byva po veceroch zli...ale tak sirupcek zabera...Niekedy Nurofen..a niekedy Panadol Baby
Ked sa ze vraj zubky prerezu tak uz je to v pohode.

malawienka
2. apr 2012

Ahoj juana, veru zazili. Mam 3 rocneho syna a tiez sme to mali podobne - horucky, na noc zabral nurofen, bolesti, plac,.. Trvalo to viac ako tyzden. Moze sa to este vratit, tak ho sleduj, aby mu v noci nevyletela horucka. Drzte sa.

koniarova
2. apr 2012

@juana21 Ako vieš, že je to zo zúbkov?

veruneckaz
2. apr 2012

@31majka12 Ahojky, ako si to myslela s tym sirupcekom? Vam niekedy zaberie nurofen a inokedy panadol? Nas zubky este len cakaju, tak ma zaujima ako to poznam a co zabera. Diky

lenocka84
2. apr 2012

@juana21 hmm o zubovej teplote sa ale hovori ze je len zvysena, taka do tych 37,5cca nie vysoke horucky. si si ista ze je to zo zubkov?

31majka12
2. apr 2012

@lenocka84 ahoj mne pediater povedal ze tie horucky co sme mali boli predzvestou zubkou
A to sme mali 4 dni 39,0-39,8stupna celzia
@veruneckaz no ked ho to menej boli ..tak napr ze malinko place,tak dam nurofen,ten totiz mozes dat 3krat denne
Ale ked moc place a nezaberaju ani cipky paralen...tak musim dat panadol baby.
A teraz pre zmenu v noci vobec nespavame...
tak velmi ho zubky bolia 😢

juana21
autor
3. apr 2012

@lenocka84 no som si teraz uz uplne ista.pretoze v nedelu rano sa nam prerezal zubkec.a akoby utalo hnackam aj teplotam.vsetko zmizlo ako sa zub prerezal.

mamazuzana
10. apr 2012

Ahoj, nič si z toho nerob. Malý, má dva roky a práve mu idú stoličky. už tak pekne spával a zase sa začal budiť a to tak, že začne vrieskať neskutočne v noci až sa všetci zľakneme. A tiež mal aj redšiu stolicu. Ja som mu dala aj Nurofenový sirup asi po dve noci, aby ho to tak nebolelo a zlepšilo sa to. Potom zase asi 3 dni kľud a dnes v noci zase tak asi 3 krát skríkol. Treba to vydržať.

emalujza
17. apr 2012

@mamazuzana a ako dlh mozes davat Nurofen takto na noc?