Homeopatiká pri liečení zväčšenej nosnej mandle

sungirl777
4. mar 2016

Dobry den chcem sa opytat mamiciek ci majú skusenosti s homeopaticky liečením zvacsenej nosnej mandle u 3 rocneho dieťaťa. Dakujem

janinah
4. mar 2016

Homeopatikum je milion krát riedený "liek",to neuznávam...nosová mandľa je zdurené tkanivo,ktoré sa síce vie prirodzene zmenšiť,atrofovať,ale až v pubertálnom veku,u malých detí sa dá odstrániť jedine chirurgicky.Pogoogluj si niečo o facies adenoidea,či toto chceš "vyrobiť" u dieťaťa....

moni244
4. mar 2016

@sungirl777 homeopaticke lieky na nosne mandle? No drzim palce, ay tvoje hokusy pokusy na dietati nemali nasledky

sungirl777
autor
6. mar 2016

Ja sa len pytam a zistujem. Tak neodsudzujte dopredu. Citala som aj veeelmi kladne reakcie.

meluela
6. mar 2016

@sungirl777 hoci homeopatika neuznavam, paradoxne je to lepsie riesenie nez operacia (zalezi samozrejme od priciny preco je odporucana - ak treba riesit usi ci iny vazny problem, tak treba operovat, ak to ma akoze pomoct pri chorobnosti tak nie a lepsia je vyckavacia taktika)

janelle5
6. mar 2016

Skus tabletky Lymphomyosot alebo bunkovu sol Cali mur .Nam zabralo vylucit potravinu na ktoru vysla alergia vsetky problemy zmizli behom 10 dni ale ci sa mandla zmensila zistim az v aprili ked ideme na kontrolu.

sungirl777
autor
7. mar 2016

Nejake zavazne peoblemy nemame. Obcas upchaty nostek a sopliky. A nebyvame ani casto chory.len lekarka vravela ze ju ma opuchnutu a treba ju vybrat. Preto sa pytam ci je nejaka ina alternatíva ako operacia.