Prosím potrebujem poradiť. Dcérka ma už dlhšie zaparenú cikulku a nič nám nezaberá, momentálne používame IMAZOL ale ani ten nezaberá... už som z toho zúfalá... niekde som čítala že na to pomáha Holtov krém, čo si o tom myslite ?
@karhu plienočky sme už zmenili. Vyskúšam ešte tu indulonu ako odporúčate. Dcérka je väčšinu z dňa odbalena bez plienočky.
aj kokosový olej je výborný na to..
@veronikaaa97 nas mal takyto problem, ked mu sli zuby..stolica bola nejaka agresivnejsia..skuste i probiotika...drzim palce👶
Holtov krém je skôr na ekzémy, skôr by som šla cestou umývať viackrát za deň čistou vlažnou vodou a pokiaľ je to možné vetrať, keď je bez plienky, tak o to lepšie.
holtov krem je aj na podraždenu pokožku, ja si ho dávam už ked mi začina červenat a podraždenu mam kožu na rukach z tych cajrajtov dezinfekčných
pozri skus na kusku doslova a uvidíš, on je dobry na zapal , na skludnenie zápalu zastavenie
skus ešte vyhodit uplne vlhčené utierky, a vždy pri každom prebalova ju umyt pod vodou , vysušit a chvilu nechat to tiež dost pomôže
@veronikaaa97 tiez nam uz ani imazol nepomahal, nam pomohlo oplachnit vlaznou vodou po kazdom piskani aj kakani, za tym nechat vyvetrat poriadne, za tym natriet bepanthen v tenkej vrstve, nechat este rozbalenu malu nech sa krem trochu vstrebe. Az potom plienocka. Cim menej zabalena tym lepsie. Vecer sedavy kupel s vyvarom z harmanceka, pripadne hypermangan. Drzim palce. Nam to pomohlo, ale trvalo to chvilku.
Bepanthen alebo nejaky cica krem npr. LRP. Nam pomohla nechtikova mast od dr. Mullera. Nepouzivat vlhcene utierky a plienky len sensitive. Holtov krem za mna nie. Na umyvanie iba syndet.
ešte ma napadlo odvar z dubovej kôry, po každom prebelovaní umyt a jemnou handričkou navlhčit tym odvarom, nechat vysušit
základ na začiatku je potlačit zápal čo tam je a potom môžeš premastovat idnulonov a podobne a mne sa ako osvedčilo nemat len jeden krem na zadok ale aspon 5 druhov a tie striedat , po čase som vedela teraz stačí dm, teraz už radšej bepanteh, teraz už sudokrem at
a ja som si dávala robit malé množstvo rybulka sa to volá v lekarni robená mast , aspon u nás to tak tomu vravia neviem či to ma aj iny názov
Mne len nejde do hlavy ako môže mat dcéra zaparenú cikulku. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@veronikaaa97 skúšala si tú modrú rybaciu mastičku? Obsahuje veľa zinku. V každom prípade ako aj vyššie píšu, žiadne vlhčené utierky, čistá voda a vetrať vetrať vetrať.
Holtov krém nie,
@veronikaaa97 sudokrem, bepanthen...holtov krem je na exem
ze pokozku treba omyt vodou a jemnym mydlom, po osuseni natriet indulonou a nechat vetrat kolko sa da..obliect balvlnene nohavice ak uz a zmenit plienky..
holtov krem je dost agresivny aj na zdravu pokozku