Holtov krém na zapareniny

veronikaaa97
1. okt 2021

Prosím potrebujem poradiť. Dcérka ma už dlhšie zaparenú cikulku a nič nám nezaberá, momentálne používame IMAZOL ale ani ten nezaberá... už som z toho zúfalá... niekde som čítala že na to pomáha Holtov krém, čo si o tom myslite ?

karhu
1. okt 2021

ze pokozku treba omyt vodou a jemnym mydlom, po osuseni natriet indulonou a nechat vetrat kolko sa da..obliect balvlnene nohavice ak uz a zmenit plienky..
holtov krem je dost agresivny aj na zdravu pokozku

veronikaaa97
autor
1. okt 2021

@karhu plienočky sme už zmenili. Vyskúšam ešte tu indulonu ako odporúčate. Dcérka je väčšinu z dňa odbalena bez plienočky.

luba41
1. okt 2021

aj kokosový olej je výborný na to..

karhu
1. okt 2021

@veronikaaa97 nas mal takyto problem, ked mu sli zuby..stolica bola nejaka agresivnejsia..skuste i probiotika...drzim palce👶

katkasav
1. okt 2021

Holtov krém je skôr na ekzémy, skôr by som šla cestou umývať viackrát za deň čistou vlažnou vodou a pokiaľ je to možné vetrať, keď je bez plienky, tak o to lepšie.

sara07
1. okt 2021

holtov krem je aj na podraždenu pokožku, ja si ho dávam už ked mi začina červenat a podraždenu mam kožu na rukach z tych cajrajtov dezinfekčných
pozri skus na kusku doslova a uvidíš, on je dobry na zapal , na skludnenie zápalu zastavenie

sara07
1. okt 2021

skus ešte vyhodit uplne vlhčené utierky, a vždy pri každom prebalova ju umyt pod vodou , vysušit a chvilu nechat to tiež dost pomôže

majkaadka
1. okt 2021

@veronikaaa97 tiez nam uz ani imazol nepomahal, nam pomohlo oplachnit vlaznou vodou po kazdom piskani aj kakani, za tym nechat vyvetrat poriadne, za tym natriet bepanthen v tenkej vrstve, nechat este rozbalenu malu nech sa krem trochu vstrebe. Az potom plienocka. Cim menej zabalena tym lepsie. Vecer sedavy kupel s vyvarom z harmanceka, pripadne hypermangan. Drzim palce. Nam to pomohlo, ale trvalo to chvilku.

makova333
1. okt 2021

Bepanthen alebo nejaky cica krem npr. LRP. Nam pomohla nechtikova mast od dr. Mullera. Nepouzivat vlhcene utierky a plienky len sensitive. Holtov krem za mna nie. Na umyvanie iba syndet.

sara07
1. okt 2021

ešte ma napadlo odvar z dubovej kôry, po každom prebelovaní umyt a jemnou handričkou navlhčit tym odvarom, nechat vysušit
základ na začiatku je potlačit zápal čo tam je a potom môžeš premastovat idnulonov a podobne a mne sa ako osvedčilo nemat len jeden krem na zadok ale aspon 5 druhov a tie striedat , po čase som vedela teraz stačí dm, teraz už radšej bepanteh, teraz už sudokrem at
a ja som si dávala robit malé množstvo rybulka sa to volá v lekarni robená mast , aspon u nás to tak tomu vravia neviem či to ma aj iny názov

00ivi00
1. okt 2021

Mne len nejde do hlavy ako môže mat dcéra zaparenú cikulku. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

zuzka341
1. okt 2021

@veronikaaa97 skúšala si tú modrú rybaciu mastičku? Obsahuje veľa zinku. V každom prípade ako aj vyššie píšu, žiadne vlhčené utierky, čistá voda a vetrať vetrať vetrať.
Holtov krém nie,

euka210
1. okt 2021

@veronikaaa97 sudokrem, bepanthen...holtov krem je na exem