Ahojte mamicky mali vase deticky problemy so srdieckom? Nasho dvojmesacneho synceka zajtra caka holter monitoring :/ Nasadia mu ho rano a na druhy den rano daju dolu . Tie co mate stym skusenost..ako to znasali vase deti? Netlacilo ich to ? Neplakali? Popripade ake rady by ste mi dali bojim sa toho trochu .ako to dopadne :( vdaka
je to dosť stresujúce a náročné aj pre dospelého...pred sviatkami som to mala aj ja. Na druhý deň som mala podliatiny a opuchnutú ruku až do tretieho dňa. Meral mi tlak cez deň každých 15, v noci každých 30 minút..... u detí to možno robia inak...prajem vám veľa trpezlivosti a nech to dopadne čo najlepšie.
@palomablanca tak podla toho aky holter..mala som ho 2x,prvykrat to bolo take velke a a j bolo pocut,ako mi to meria tlak. Teraz v septembri to bolo take malicke,ani som.nevedela,ze mi to aj tlak meria.
U deticiek to podla mna musi byt este menej napadne..
Dufam,ze deticky budu v poriadku.. Sama som s anarodila so srdcovou chybou (v5r.mi zasivali dierku -preds.defekt ),viem,ake to.muselo byt tazke pre nasich..
A aký holter bude mať? Lebo je na arytmie a na tlak. Ja som mala ten na srdcovú činnosť. Bolo to ok. Akurát tie lepance svrbenili trocha a monitor bol neprakticky pri chodzi. Čo bábätko vnímať tu nepraktickost nebude. Drzim palce
Ja som mala holter a v pohode. ja som mala ten na arytmie. Netreba sa bat 😊 Neboli to... jedno z tych 'prijemnych vysetreni'.
Moj mava od narodenia holer. Teraz uz ma 4r. Prvy mal ako par dnovi. Take malinke deti to dobre zvladaju. Jedine co treba davat pozor,aby sa nezamocil a kontrolovat ci sa tie "lepky" neodlepili. Drzim palce,nech su dobre vysledky
@momof3 ahoj syncek ma trochu horsiu aritmiu srdiecka ale ze lrn trosku sem tam tie extrasystoli ci ako sa to vola vybehnu tak ho chce dr.takto posledovat . A este nema nejaku chlopnicku uplne uzatvorenu. Aspon tak som to pochopila ;) Ale vraj sa to detickam skoro vzdy po mesiaci upravi tak..snad dobre pochodime aj my :/
No nam budu nasadzovat ten na arytmie takze ako pisete ma by byt taky malicky tak som pokojnejsia. 🙂 Kupat ho urcite nebudeme vten den ;) adufam ze sa to nejak neodlepi :/ kazali mam priniest aj elasticke ovinadlo tak podlamna mu to ruadne omotaju aby ti nespadlo 🙂 snad ti nejak zvladneme teda ;) dakujem vaam :-*
My tiez na to cakame. Mozem aa opýtať ake mate na to dôvody?