Holter - problémy so srdiečkom u detičiek

slamka555
9. apr 2018

Ahojte mamicky mali vase deticky problemy so srdieckom? Nasho dvojmesacneho synceka zajtra caka holter monitoring :/ Nasadia mu ho rano a na druhy den rano daju dolu . Tie co mate stym skusenost..ako to znasali vase deti? Netlacilo ich to ? Neplakali? Popripade ake rady by ste mi dali bojim sa toho trochu .ako to dopadne :( vdaka

momof3
9. apr 2018

My tiez na to cakame. Mozem aa opýtať ake mate na to dôvody?

palomablanca
9. apr 2018

je to dosť stresujúce a náročné aj pre dospelého...pred sviatkami som to mala aj ja. Na druhý deň som mala podliatiny a opuchnutú ruku až do tretieho dňa. Meral mi tlak cez deň každých 15, v noci každých 30 minút..... u detí to možno robia inak...prajem vám veľa trpezlivosti a nech to dopadne čo najlepšie.

siska53
9. apr 2018

@palomablanca tak podla toho aky holter..mala som ho 2x,prvykrat to bolo take velke a a j bolo pocut,ako mi to meria tlak. Teraz v septembri to bolo take malicke,ani som.nevedela,ze mi to aj tlak meria.
U deticiek to podla mna musi byt este menej napadne..

Dufam,ze deticky budu v poriadku.. Sama som s anarodila so srdcovou chybou (v5r.mi zasivali dierku -preds.defekt ),viem,ake to.muselo byt tazke pre nasich..

lucia147852
9. apr 2018

A aký holter bude mať? Lebo je na arytmie a na tlak. Ja som mala ten na srdcovú činnosť. Bolo to ok. Akurát tie lepance svrbenili trocha a monitor bol neprakticky pri chodzi. Čo bábätko vnímať tu nepraktickost nebude. Drzim palce

nikaella
9. apr 2018

Ja som mala holter a v pohode. ja som mala ten na arytmie. Netreba sa bat 😊 Neboli to... jedno z tych 'prijemnych vysetreni'.

chichua
9. apr 2018

Moj mava od narodenia holer. Teraz uz ma 4r. Prvy mal ako par dnovi. Take malinke deti to dobre zvladaju. Jedine co treba davat pozor,aby sa nezamocil a kontrolovat ci sa tie "lepky" neodlepili. Drzim palce,nech su dobre vysledky

slamka555
autor
9. apr 2018

@momof3 ahoj syncek ma trochu horsiu aritmiu srdiecka ale ze lrn trosku sem tam tie extrasystoli ci ako sa to vola vybehnu tak ho chce dr.takto posledovat . A este nema nejaku chlopnicku uplne uzatvorenu. Aspon tak som to pochopila ;) Ale vraj sa to detickam skoro vzdy po mesiaci upravi tak..snad dobre pochodime aj my :/

slamka555
autor
9. apr 2018

No nam budu nasadzovat ten na arytmie takze ako pisete ma by byt taky malicky tak som pokojnejsia. 🙂 Kupat ho urcite nebudeme vten den ;) adufam ze sa to nejak neodlepi :/ kazali mam priniest aj elasticke ovinadlo tak podlamna mu to ruadne omotaju aby ti nespadlo 🙂 snad ti nejak zvladneme teda ;) dakujem vaam :-*

lagerta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz