Ahojte . Moj má pekne chrastičku na pupiku , ošetrujem liehom len to má zalepene. Ale tak že mu to dýcha. No najradšej by som mu to odlepila len sa bojím aby sa mu to neošuchalo . Mám ešte radšej počkať pár dní ?
Zajtra máme týždeň 🤗
zvlastne nam to odlepili este v porodnici a kazali nam to poriadne cistit 2x denne a byt opatrny pri kupani a plienku kusok "zalozit", aby sa mu to neskrelo - mal jemne spinave bodycko par dni, predsa len sa hybal atd. a na cca. 14 den mu tu odpadlo - pediatricka nam dokonca na prvej kontrole to mal 7 dni kazala, ze mam tu uvolnenu chrasticku aj jemne nadvihnut a cistit vatovou tycinkou aj pod, aby sa to nezapalilo 🤷♀️ nepojdete na kontrolu? nech pripadne poradi lekarka
Odpadlo asi 2 dni po tom,co sme prisli z porodnice.
@mamusa34 zalepene čím? Pred odchodom z pôrodnice to obom odstrihli a odlepili. Doma som len mala čistit liehom. jednému sa to pekne hned zahojilo a odpadlo. Druhému to začalo dosť hnisat, ten pahyl sa tam držal ešte asi 2 týždeň po príchode z pôrodnice. Čistila som liehom a repikom a pozor na plienku, zalamuj ju aby sa mu o to nesuchovala.
Už mu má pekne chrastička odpadla sama . Čistila som liehom
Este pockaj par dni ked to ma zapalene, odpadne to same 🙂