Čaute baby, syn 10r. mal pred dvomi týždňami na ruke zahnisanú vyrážku. Hnis som vytlačila, ranu vydezinfikovala. Pred týždňom som si všimla, že to má stále zapálené bez hnisu, 3 dni som mu tam dávala čiernu masť s Ichtamolom a už to vyzeralo lepšie. Dnes tam má stále chrasť, okolo má začervenané a troška opuchnuté. Máte s tým niekto skúsenosť. V pondelok s ním plánujem ísť lekárke. Za každú radu ďakujem.
@jarmila26 neskriabe si to? Znova by som to riadne vydezinfikovala 60% liehom a natrela Framykoinovou mastou. Ak je to ozaj len vyrazka,toto musi zabrat. Skus.
@jarmila26 dobry vecer, ako to dopadlo, prosim Vas s tou vyrazkou? Moja mala ma na predkoleni, uz to nie je ani vyrazka, ale jazva a ma to pripuchnute. Uz je to viac ako mesiac...co na to pomohlo, prosim Vas?
Áno ja som take malá na nohe, pamatam si ako dieťa asi 13 rokov som mala, hrabala som sa v tom, vyražku som vytlačila vyzeralo to po “zahojeni” takto ako na fotke ale kedze som sa v tom naďalej hrabala tak to vyzeralo hrozne som sa smiala potom neskor že ako po vpichu od nejakej hnusnej drogy. Fakt extrem hnus ale samo sa to zahojilo po čase a neostala ani jazva, mamka moja (doktorka) vravela, že to mohlo vzniknuť so zapaleneho folikulu chlpku