Dobry vecer, dcerka ma 10.den prestrelne uska a zacali jej teraz trosku hnisat. Jedno usko ma pri dierke trosku cervene a druhe ma ok ale z obidvoch jej islo trosku hnisu. Kazdy den jej tam davam dezinfekciu (Asept) a hybem jej s nimi. Mam jej davat este nieco, alebo inu dezinfekciu? Uvidím ake to bude mat do pondelka a ked tak pojdem k doktorke. Dakujem za rady
Ja som čistila liehom co mi dali v nemocnici, 2-3 dní mala také červené troska ale prešlo to, čistila som to asi 7 dní.
Nam dali framykoin pre pripad ak by to hnisalo.
Nam povedala doktorka iba tu dezinfekciu a ze treba hybat. Ale tak uvidim ake to bude mat do pondelka a potom budem dalej riesit.
Porad sa s lekarkou, ci sa nemoze jednat o alergiu na kovy.
Nema kovove nausnice, ma nastrelene take ako keby plastove(umele).
Ja som mojej v tomto prípade ich vybrala ..keď tam uz mala zapálene mala voľne . po nastrelení davaju z chir.ocele ..
Najlepšie by bolo dať framykoin ,lenže ja som nemala a mala to veľmi nepekne a to som dezinfikovala ,pretláčala stále jej ..
Ak je tam uz hnis, treba podla mna framykoin mast (uz teda antibiotika). Akoze mozes osetrit podla mna aj liehom a s odstupom par hodin aj tea tree olejom kum zozenies framykoin.
Framykoin urcite, dat na dierku a pohybat nausnicou.
Mojej som dezinfikovala liehom,natrela framykoinom a pretočila