Hnedý výtok u 11-ročnej

17. jan 2024

Zdravim zeny, dcera sa ma predtym ako isla do postele so slzami v ociach spytala,ci je normalne ak ma hnedy vytok....nosi intimky lebo mava priesvitny vytok a vadi jej to,a dnes bola intimka hneda....v ramci zvedavosti som tu vlozku nasla v kosi, ozaj je to hneda,tmavsia..ako ked konci ms,ale trochu tmavsie este.....4dni ju bolelo podbrusko, dnes sa nestazovala, len bola nejaka uplakana,lutostiva....neviem ci zo strachu, alebo hormony. Moze ist o zaciatky ms, alebo by mohlo ist o zapal? Nesvrbi to, nema bolesti....tak neviem. Mate skusenost? Ma 11 rokov, za posledny rok sa dost zmenila, cize puberta sa uz zacala

zanka777
17. jan 2024

Na 99% si myslím že jej začne ms hlavne tie prejavy aj zmeny nálad atď...je to jasné

anavixy
17. jan 2024

Samozrejme zacina menstruovat, zapal pokial nema nejake tazkosti (mimo bolesti podbruska ktora je tiez spojena s menzesom) by som vobec nezvazovala. 🍀

januska12323
17. jan 2024

Zachviľu dostane normálnu ms.

zuzinka888
17. jan 2024

No takto nejako to zacina. Myslim,ze maloktore ziena zacina hned 5 dnovym krvacanim- vsak by sa zjasili. Toto je take" varovanie" aby ste stihli prebrat vsetko co ma vediet.

konikmodry111
17. jan 2024

Je to v poriadku začne sa jej menštruácia.
@zuzinka888 Ja som veru v 13ich zacala hneď krvácať, bol to pre mna riadny sok vtedy 😁 ja som nemala pred tým absolútne žiadne výtoky, nič

ada510
17. jan 2024

Tiež si takto spomínam že to začínalo do pár dní som dostala prvý menzes 😬

alex49
18. jan 2024

Zachviľu bude mať normálnu menštruáciu. Všetko s nou preber, aby nebola vydeaena ešte viac, keď zbadá červeno červenú krv.

pehavcek
18. jan 2024

Mne takto zacala MS na 12te narodeniny

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. jan 2024

Rano bola na wecku a najprv cisty papiera potom zas hnede🤔 nestretla som sa s tym, preto ma to prekvapilo.... ja si svoju prvu ms pamatam velmi sokantne, rovno som krvacala, bolo to dost necakane premna....

missviolet
18. jan 2024

presne takto mi zacala menstruacia v tom veku

martinka13
18. jan 2024

Začal mi takto menzes asi v 13. Dnes nie je nič neobvyklé už aj v 11...

ivana11155
18. jan 2024

Ano, moja dcera, prva ms bola takato len hnedy vytok ale 7dni ako normalna ms. Stacili intimky. Od dalsieho mesiaca zacala normalna ms (krv). Tiez mala 11rokov.

autor
18. jan 2024

@ivana11155 po skole uz to malo ruzovy odtien cize fakt, bude to ms

dismonika
18. jan 2024

Ahoj, myslím, že jej čoskoro začne menštruácia. Ja som začala tiež menštruovať v 11-tich, ale hneď tresk 6 či 7 dní a poriadne. Vždy som mala veľmi silné a dlhé periódy a je tomu tak dodnes. Toto príroda dobre nevymyslela... To, že tvoja dcérka zatiaľ iba špiní, je super... Aspoň sa na to pripraví. Moje kočky majú skoro 10 a 9 rokov a tá staršia je tak vyspelá, že tiež očakávam v dohľadnej dobe... len dúfam, že nie tak ako to začalo u mňa. 😖

leidin
30. okt 2024

Vsak to je spinenie. Tiez som to mala zo zaciatku ale velmi sporadicky, vlastne asi 3/4 roka potom trvalo do dalsieho a musela som pribrat 25 kg aby som mala pravidelny menzes. Moje chude kamosky nemali normalny sportovkyne.