Dobrý deň. Chcela by som vedieť, či niekto nezažil niečo podobné. Hľadala som vo fórach, ale dieťatko s tak dlhými hnačkami bolo už veľké.
Syn mal tento týždeň len 5 mesiacov. Už mesiac má hnačky. Kaká 5-10x za deň. Najprv boli vodové no teraz sú už hlienovté. Sú zeleno žlté niekedy až oranžové krikľavé. 2x vykakal aj také guličky asi nestrávené mlieko. Papá od narodenia Nutrilon. A teraz počas hnačiek mu veľmi chutí papať našťastie, čiže nechutenstvom a ani teplotami netrpí. Na príkrmy sa ešte len chystáme. Chceli sme dnes no neviem či je to dobrý nápad keď očividne má niečo s trávením.
Môžu to byť zúbky? Všetko agresívne kúše, ale zas hnačky sú pri zúbkoch vraj len vo finálnej fáze prerezávania.
Samozrejme lekárku sme už 4x kontaktovali , ale bez toho aby videla stolicu alebo robila testy, vzala vzorku do labáku usúdila, že je všetko v poriadku.
Dávame mu Biogaiu a Espumissan (píšu že aj ten je proti hnačkám)
ved take male dieta nema mat z coho hustu stolicu, ved to by malo byt este stale len na mlieku
ďakujem všetkým
Som sklamaná lebo pri výbere pediatričky som si dala záležať. Mala takmer 100 percentné hodnotenie,žiadne negatíva, dokonca ani nepatríme pod jej rajón, ale fakt som chcela chodiť k nej a vzala nás.
Chceli sme si zaplatiť vyšetrenia v labáku , ale pod 15 rokov to musí ísť cez lekára nám povedali. Tento týždeň tam teda pôjdem a budem trvať na všetkom čo ste písali
Vďaka ❤
Moj mal obdobie pred prikrmami, ze kakal 10x denne - plne som dojcila. Tiez som to riesila vsemozne, aj som drzala bezmliecnu dietu nejaku dobu a nepomohlo. Dr.hovorila, ze vela je, bol taky bucko vtedy. Ked som zaviedla prikrmy, postupne sa to upravilo a neskor mal skor opacny problem, vobec sa vykakat, aj teraz kaka tak kazdy druhy den.
@sim_icek keďže bola stolica na rozbore tak tam asi nenašli nič nezvyčajné, čo by sa malo liečiť. Môže to byť teda zo zubov alebo možno volaka alergia sa ukazuje ale to by ho zrejme aj bolelo bruško. Dávaj mu dlhodobo probiotiká. A začni s prikrmami, je to dobrý prirodzený spôsob ako mu upraviť stolicu. Kľudne si mu už mohla zarábať Nutrilon do ryžového odvaru, to by mu pekne upravilo stolicu. Teraz mu už môžeš dať aj ryžovu kašu alebo mrkvu, pomôže mu to. A pozor na zložky ktoré riedia stolicu ako slivka marhuľa a pod.