“Pochváľte” sa kto si tým prechádza? U nás sa to drží už vyše týždňa.. Dcére dokonca nič ani nezistili zo sterov. Čo to ide vzduchom prosím Vás?
Môjho otca to držalo vyše týždňa.
Manžel mal grcačky, potom 💩 a už bolo dobre a zas….
Syn uz od soboty grcal, potom teplota a teraz 💩
Hrozne :((
@viestta myslíš? Ide ma drbnut ja som mesiac po opke. Teraz neviem či lezie niečo na mna alebo mám nejaké komplikácie ….
Koľko trvá taká viróza?
Obe dcerky teraz hnackovali,starsia mala v stolici stopy po salmonele,tiez nevieme kde sa mohla nakazit kedze ma ABKM,alergiu na vajce,kuracie atd..
@simona92101 ako vyzerá ta salmonela v stolici
V stolici sa neda rozoznat,zistili az z rozboru...dcerka mala aj 15x za den zelene vodnate stolice s primesou hlienu,vysoku teplotu a zvracala
My sme mali nedávno rotavirus, z vyterov z konečníka ho nenašli až zo vzorky stolice.. malý bol ko boli sme v nemocnici na infúzie 2 dní, keď sme sa vrátili tak som to okamžite dostala ja.. ako bolo mne neprajem nikomu :(
@mtn112233 akože malej nenašli ani zo stolice ani z výberov nič. Obe deti mám na toto očkované
Mne hovorila doktorka že rotavirusov je hrozne veľa kmeňov a že už ani neplatí že ak to raz dostaneš druhý krát je to už slabšie.. ale každopádne prajem nech je to len nejaká virozka 🙂
Klasicka crevna viroza