Hnačky a žltá vodička. Čo to môže byť?

rysavcek
20. jan 2013

ahojte moja mala ma 3 mesiace pred dvomi tyždňami bola očkovaná proti rotavirusovým ochoreniam. V deň keď ju očkovali dostala hnačky no v priebehu jedného dňa to ustúpilo. Teraz po vyše týždni mala začala hnačkovať spočiatku to bola normálna hnačka 2 krát za deň to trvalo 2 dni ale dnes hnačkuje len poobede a takým spôsobom že pokaká sa prebalím a takto sa to zopakovalo asi 5 krát no pri posledných dvoch prebaleniach som si všimla že z nej už tiekla len žltá vodička, no to všetko sa stalo v priebehu asi 1,5 hodiny viem že to nie je normálne zajtra idem s malou k lekárke, chcem ale vedieť či ma niekto podobnú skúsenosť, Za každý názor ďakujem

katka1903
20. jan 2013

Aj my sme to mali presne v troch mesiacoch.Ale uz potom islo aj trochu krvi,tak sme isli k lekarke a skoncili sme v nemocnici na infuzkach.

luba41
20. jan 2013

Hnačka je v príbalovom letáku vakcíny uvedená ako častý nežiadúci účinok / ale to si asi čítala/. A živý vírus vakcíny môže spôsobiť prepuknutie tej choroby, proti ktorej to očkovanie je. 😒

krpcok
20. jan 2013

Ahoj aj my sme mali niečo podobné a tiež sme skončili v nemocnici na infúzkach ale vobec neprišli na to čo jej vôbec bolo??