Hnačky a zaparený zadoček

zuzulienka1904
20. okt 2018

Budem vdacna za kazdu radu Maminky moje trapi ma malej zadocek ma 17mesiacov a po prvi krat sa jej viparil zadocek a to dost hnackuje mi uz stvrty den uz pomenej ale zadocek je vipateny stale bola chora uzivala antybiotykovi sirup samozrejme +probiofika (bio gaja) aj smectu sme skusili no tu mi vipit nechce na zahustenie stolice zadocek neutierame vlhcenymi utierkami po kazdom kakani umyvame vlaznov vodov bez midielka jemne osusime a natrieme davala som sudocrem no mam pocit ze nezabera tak davam treti den imazol uz som zfala dakujem za kazdu rada Dakujem !!!

bez midielok

vektricka16
20. okt 2018

@zuzulienka1904 nam pomohol bepanthen krem nato...ale teraz mala zaparenu ritku a nemohli sme sa toho zbavit a vadili jej plienky pritom predtym ich mavala.zmenili sme znacku a uz jej ritka presla..

zuzulienka1904
autor
20. okt 2018

@vektricka16 dakujem 🙂 mi sme davali pampers a teraz som presla na lupilu toto je treti balik do teraz nic od kedy hnackuje tak sa zaparila neviem ci to mam pripisat tym zupkom alebo antybiotikovem u sirupu od vtedy to ma kakanie sa ustalilo no zaparena je stale :(

evalin88
20. okt 2018

Ja pouzivam Penaten.. je hustejsi ako sudocrem a maly zapareny vystipany bol tusim iba raz ( ma 6 mes.) Natrela som a hned zmizlo. Ked bol vystipany nechavala som ho aspon cca 20 minut denne bez plienky.. hnacky sme mali aj mi a vystipamy nebol. Tiez umyvam vodou...ten krem je z Rakuska mama mi ho nosi.. vraj ho pouzicala uz ona pri mojom bratovi ked ine nepomahali.. na internete sa da objednat stoji 7 eur cca

vektricka16
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vektricka16
20. okt 2018

@zuzulienka1904 aj my sme zacali davat lupilu a mala to z tych plienok....tak sme presli na pampers a za par dni jej to zase pekne preslo.. Vyskusala by som zase vymenit na pampers ci to nahodou nema aj z tych plienok...

kika831
20. okt 2018

@zuzulienka1904 ja musim povedat, ze nam lupilu plienky vobec nesadli- zapareniny sa drobcovi vytvorili az zhruba po tyzdni pouzivania. Hned som presla naspat na pampers a je pokoj. Inak ja som zvykla maleho ked mal zaparenu ritku dlhsie kupkat v cistej vode bez mydla a potom aj hodinku behal bez plienky. Potom natrela sudokremom, este aspon 15 min nechala vsiaknut a az potom plienku. Drzim palce

zuzulienka1904
autor
20. okt 2018

Dakujem za radu baby 🙂