Dobrý deň chcela by som sa tu poradiť alebo informovať či by nemal niekto skúsenosti.
Ide o moje krsniatko vo štvrtok ma 3 mesiace narodil sa predčasne v 7 mesiaci mamička mlieko nemala
Tak v nemocnici mu dávali také dietne mlieko Pre beba discharge sa volalo ,teraz asi týždne ma kvôli váhe už mliecko zmenene dr.povedala že mu má kúpiť bebu 1.
Ale kaka od vtedy úplne zelené a vodové je to hnačka? Kaka iba raz denne ale .
Samozrejme zajtra sa bude inf.u svojej lekárky ďakujem za každú odpoveď.
@karhu v nemocnici jej povedali že už ma dávať normálnu bebu tá pred tým bola na predpis
@ingrida1127 ja som nasmu davala sunar, znama skusili viacero kym nasli to prave
@karhu tiež som jej povedala ze bude asi musieť vyskúšať iné.
@ingrida1127 nech vyskúša HiPP 1 BIO Combiotik ono každé babo je iné.. Takže každému bude sedieť čosi ine
@lorin29 ďakujem
Asi treba len skúšať, ktoré mu sadne u nás sadol sunar.. A zelená stolica môže byť aj hladová stolica ale prečo riedka.. Možno tam bude nejaký problém.. Ale smaozrjetme toto treba konzultovať s doktorom
@ingrida1127 zelena stolica je kvoli zelezu,ktore je v UM.ak dietatu nesedi,vratila by som sa k povodnemu mlieku
@ingrida1127 hlavne neskusat bezhlavo kazdy tyzden ine mlieko, to by travenie poriadne rozhadzalo
toto by nebolo lepsie?
https://www.benulekaren.sk/1x400-g-1573390623?a...