Ahojte mala ma 3 mesiace a 3 mesiace jej dávam umele mlieko ale ma hnacky az riedke vodnate chcela by som vedieť ci budem mat ešte dobre mlieko alebo uz nie
@im709vf neviem ze keby som odsavala ci by sa mi robilo mlieko a ci by bolo dobre este uz som zufala bola som snou aj na vyzivach aj antibiotika berie a stale nič ma v stolici bakteriu ale ked som jej davala odvar z mrkvy a z ryzi mala hustú stolicu potom som jej dala mlieko umele a zas taka istá
@horvath99 ake vyzivy mas na mysli?lebo 3m dieta tazko moze papat vyzivu.skus zmenit mlieko ked uz 3m hnackuje.uvar ryzovy odvar,a zarabaj don mlieko.
@simona92101 myslím ze tým pani myslí infuzky
@im709vf ak by bola na infuziach,musela by s nou lezat v nemocnici.ja som tak bola so 6m dcerkou,nonstop hnacky,nakoniec mala campylobaktera,tyzden sme si polezali v nemocnici na infuziach, +bezlak.mlieko s ryzovym odvarom musela pit.inak nic ine nemohla.
@simona92101 tak isto som bola aj ja týždeň som tam snou bola dávali jej mrkvu a ryžu mala hustejsiu stolicu ale potom ked jej davali mlieko zase taka ista
@horvath99 este ma napadlo,ze ak ma bakteriu v brusku,treba zajst na gastro vysetrenie,daju mlieko specialne na predpis,lebo byt 3m o hnackach tiez nie je dobre.a po antibiotilach treba este dlho dodrziavat prisnu dietu kym sa crevna mikroflora da do poriadku.presli sme si tym zial tiez,bezlaktozove mlieko a probiotika az pomohli.
myslis, ci este budes mat dobre materske mlieko? a preco je na umelom? plne alebo len prikrmujes?