Hnačka už 4.deň, ako postupovať?

betustek2
3. jún 2019

Dievčatá moja mala už má už 4 dní veľmi riedku vodnatu stolicu. Sme tu do nej nedostanem. Dávam jej probiotika čierny čaj, tyčinky odporučila Dr na pohotovosti. Boli sme tam po 3 dňoch a povedala ze ved je všetko ôk. 2x mi aj zvracala ale teploty našťastie nemá. Mali sme to aj ja s chlapom ale za 2 dní ôk. Ako mám ďalej postupovať keď lieky nechce ani len vidieť? Ďakujem a ešte za týždeň odlietame na dovolenku 😭

84mirkaba
3. jún 2019

@betustek2 skuste hylak,nam zabralo kvapkat na piskotu a zabralo to

lubisvecko
3. jún 2019

@betustek2 ja by som jej dala zivocisne uhlie, rozdrvene aj nasilu podla mna nic ine hnacku nezastavi...

lorela
3. jún 2019

Má aj diétu? Tiež by som dávala čierne uhlie.

momi1_1
3. jún 2019

@betustek2 súhlasím s babami vyššie, jediný účinný a rýchli liek na hnačku je uhlie a nie je ani škodlivý, ja som raz tak skúšala smecta, endiex, buscopan, hylak všetko som skúsila, potom došla mamka dala mi čierne uhlie a za deň som bola v pohode 🙂

sorciera24
3. jún 2019

u nas na stopercenta zabera zivocisne uhlie a potom za tym hylak

jani321
3. jún 2019

@betustek2 ja som musela smektu zamiešať do rozmixovanej polievky aby ju zjedla. Zabrala nám behom 2 dni. Sestra dávala dcére entherinu a probiotika.

betustek2
autor
4. jún 2019

@lorela áno ma diétu

betustek2
autor
4. jún 2019

Ďakujem už sme boli u Dr dala nám enterinu a ďalšie probiotika. Ku tomu má hylak a ešte tasectan.

neluskas
4. jún 2019

@betustek2 dobry vecer, my sme v škôlke dostali rotavirus. tiez hnacky a zvracanie. ale dostali sme sa z toho za jeden a bez liekov. nie som za užívanie liekov, obzvlášť ked viem, ze maju vedľajšie ucinky. nam pomohli prirodne produkty a vďaka nim sa dcerke upravilo travenie a lepsie papame

pekarovamonika
14. jún 2022

@neluskas môžem sa spýtať, aké prírodné produkty ste užívali? ďakujem