Ahojte.Malá ma 8 a pol mesiaca a už cca 4 deň má ,hnačky,.(ak sa to dá tak nazvať)Denne má tak 4-5x stolicu.Raz je to riedky nažltlý mastný ,špľajzák,potom zas riedke akoby s nestrávenými časťami jedla a potom zas kašovité.Tak nejak sa to strieda.Je dojčená a aj prikrmovaná.Má jeden zub a idú jej ďaľšie,teplotu nemá a bruško má tiež mäkké.No keď ide na ňu kakanie,začne byť nervozna.Už som aj rozmýšľala,čo jej dávam jesť,no nič také,čo by už pred tým v pohode nezjedla.Tak som rozoberala,čo jem ja a zistila som,že najnovšie denne raňajkujem jogurt s cornflakesami.Nemäže jej to škodiť?Ď
my sme to mali tiez a mame to zas.. kaka aj 4-5x za den..riedke, potom kasovite, do zlta... a dr nic, neriesi.. tak neviem. Ako ma vypadat stolica u 15mesacneho, netusim, my sme si akosi uz zvykli na riedku ale to nie je normalne! neviem co s tym
@kaara1980
@zahrika
Podla mna ak je to iba kratkodobejsieho charakteru mozu to by t zuby
to je taka tyzdnova zalezitost, ak to vsak trva dlhsie moze to byt alergia na laktozu prip mlicnu bielkovinu aj nasa mala odkedy dostavala mlicne kase a jogurty kakala aj 6 krat denne trvalo to cca dva mesiace a zacalo mi to byt zvlasne vylucili sme vsetko mlicne a kaka pekne iba dva krat. Vyskusaj na tyzden vyradit mlieko a mlicne vyrobky a uvidite 😉
@renatka100 dakujem asi skusim... aspon budem na istom, mam pocit ze by to mohli byt mliecne vyrobky, ale zaroven mu idu aj zuby.. vylucim jogurty. uvidime, dik 🙂
@kaara1980 a co tak zbehnut k dr. a spravit vysetrenie????