Hnačka u 7-mesačného bábätka

kristy942003
18. apr 2024

Dobrý večer. Chcela by som sa spýtať neviem či to môže byt od zúbkov malý ma už dva spodné a neviem z či to teda môže byt z toho alebo s jedla je na UM dávam mu Sunar 2 a uz ho aj prikrmujem ale papa mi také že zemiak,mrkva,brokolica,kuracie mäso,jablko,banán a večer vždy kašu od Sunar do teraz s tým ale nemal problém že by ho z niečoho bruško bolelo alebo hnačkoval takže myslím si že uškodiť mu to nemohlo lubi papať aj také mliečka s kašou (sušienkove) alebo jogurty detské od Nestlé už to trvá aj 4 dni bola som u doktorky očkovali ho druhu dávku ale hnačkoval už pred očkovaním samozrejme pýtala som sa doktorky že z čoho by to mohol mať povedala mi iba že to môže byt aj od zubov že ma naliate horné ďasná ale hlavne by som sa chcela spýtať čo robiť či mám ísť znova k doktorke a čo ste dávali vy pri hnačkovaní… ĎAKUJEM❤️

paciko9
19. apr 2024

Moja tak hnackovala,ked jej sli zuby. Ziadna teplota, len ta hnacka. Kazdy jeden zub si doslova prekakala😀. Nedavala som nic, ako prislo tak odislo. Hlavne pom jej ponukala stale pit vodu a caj.

295anicka
19. apr 2024

Maly hnačkoval 3 tyzdne, davala som smectu, ryžu a mrkvu a probiotiká. Ale šla som po týždni k doktorke našla nejake virusy ale nič viac mi nedala. A boli to zuby v konečnom dôsledku.

domka222
19. apr 2024

Ak má stolicu viac ako 3x denne,tak jej dávaj jesť skôr veci,ktoré sa odporúčajú pri diéte. Jablko bez šupky,banán, ryžu,mrkvu... a probiotiká

anavixy
19. apr 2024

V prvom rade je potrebne nasadit probiotika Probiofix Imun baby alebo Enterol/Nekadex (nie ine). V druhom rade, je to naozaj hnacka alebo len redsia stolica? Aka je frekcencia stolic, su vodove alebo kasovite? Ma dieta aj ine tazkosti? Na hnacku je vhodne podavat tasectan kids napr, ak je to len kasovita stolica, nie je to nutne. Dietu tak male dieta velmi nema mat aku, kedze vsetko co papa je dietne. Treba dbat na dostatok tekutin (voda, mlieko, polievky..) Mlieko nie je potrebne ani vynechavat ani menit za bezlaktozovu formulu. Pridat viac bananov, ryze, mrkvy, nedavat slivky. Hnacka od zubov v podstate neexistuje, aj vtedy je to infekcna hnacka ktoru dieta dostalo tym, ze si pcha ruky/veci do ust… ale terapia je rovnaka, pribiotika (so spravnymi kmenmi, ted vid hore), vela tekutin a cas. 🍀