Dobre rano, moje 7 mesacne dieta ma uz viac dni riedku stolicu, aj tri-styri krat do dna. Inak je uplne v poriadku, spokojne, vysmiate, fontanelka neprepadnuta, teploty nema. Z coho to moze byt? Viem mu nejako pomoct? Treba ist k lekarovi? Teraz ked su plne čakárne chorych deti, som sa tomu chcela vyhnúť. Dakujem
zuby ?
Moja mala nedávno kašovitú stolicu 2 týždne. Dokázala kakať aj v noci keď sa zobudila. Na začiatok úprava stravy, zredukovať mliečne výrobky. Ja som jej dávala aj enterol
samozrejme - poriadne popozeraj pusu
Tak môže to byť všeličo.. spravnu diagnózu povie iba doktor... To že ísť doktorovi je riziko - pravda ..
Daj hylak alebo nejaké probiotikum, fajn by bolo kúpiť kulíška a trošku popíjať, je to slané ale dodá minerály ktore potrebuje.. možno by bolo fajn kúpiť nejaké slané detské chrumky tyčinky... Najlepšie tie kukuričné slané.. a uvariť ryžu, a trošku skúšať dávať.. ak pije um je tto fajn ho dat do ryzoveho odvaru... No a vela tekutin
@dadka128 no kojim ho len, máločo ine vobec zje, aj vodu vypije len par lyžičiek…ale to nie len teraz ked ma hnačku on proste vsetko ine ako materske mlieko odmieta
Tak ked ho kojis tam ma vsetko co potrebuje..
Fu a to že odmieta aj pomimo, fúha to skús poriešiť s doktorom.. ono treba hodne času, ... Kedysi začala s prvými prikrmami?
@dadka128 po ukončenom šiestom mesiaci, krasne papal, ochorel, ako som mi dávala lieky tak ako keby dostal odpor k jedlu na lyzicke..ked mu dam so ruky rožok alebo mrkvu tak sa ide zblázniť za tym…
No tak skúša 🙂 .. skus kúpiť nejaký peknejsi farebný pribor s tanierikom a uvidíš co bude stale robiť to isté.. o mlieku dlho nevydrží ani on ani ty .. hladný byť nemôže.. treba skúšať, ono je to možno teraz aj tou chorobou ...
Zavolaj si opytaj sa. Ale moze to byt aj z jedla. My sme tak mali problem s brokolicou, ako prikrm na zaciatku ju tolerovala. Az potom neskor, ked som jej robila polievky, tak zacala hnackovat. Neprisla som na to hned😊 ale po dlhsiej dobe.