Ahojte maminky potrebujem poradiť: čo dať polročnému synovi na hnačku? ☹ hnačkujeme už druhý deň, zajtra ideme k doktorke, potrebujem mu len dať niečo do zajtra, prosím poraďte 😨
to nám nepomohlo len sa to zhoršilo ☹
Ryzovy vyvar zhorsil hnačku?
Áno ☹ aj ja som sa čudovala
No tak to potom asi najskor lekar vyriesi, ale spomen mu aj toto
Už sme objednaní, jasné že to poviem, vždy nám to zabralo ale teraz nie, sama tomu nechápem ☹
@kaajuiaatko daj mu smectu, aj môj malý mal okolo pol roka srajdu, tak som dala podľa návodu. tuším pol sáčka a 50 ml vychladnutej prevarenej vody (asi 2x denne, nepamätám presne). na čas by malo pomôcť. dávala som to malou lyžičkou, mal to ako polievočku pred jedlom 😉
Jasné skúsim ďakujem, staršiemu čomá rok aj 10 mesiacov som dávala Tammex family včrea 3 krát ale ani to nepomohlo.
Koľko tekutín vypije? AK by sa to nezlepšovalo určite by som skočila na pohotovosť. Také malé deti sa dehydrujú oveľa rýchlejšie ako dospelý človek a to môže byť nebezpečné.
Skús rehydratačný roztok ak nemáš dá sa pripraviť doma (Do pollitra vody pridajte pol kávovej lyžičky kuchynskej soli a tri lyžičky cukru (alebo práškovej glukózy). Dobre premiešajte a podávajte po dúškoch) malý má aj teplotu? Ak hej to situáciu ešte zhoršuje.
nie teplotu nemá, dala som mu čierny čaj slabší, zatiaľ nič, pije dosť, starší dostal banán a horkú čokoládu a tiež zatiaľ nič.
@kaajuiaatko niekedy dieťa vraj preháňa aj ked zuby idú ale radšej k lekárke
probiotika Biogaia ,odporucam
@muchacc je to možné lebo má ďasienka dosť červené, k doktorke ideme zajtra, na pohotovosť radšej nie tam máme zlé skúsenosti ☹
@snehulienkat ďakujem ráno hneď bežím k doktorke a do lekárne 🙂
@snehulienkat takže aj doktorka nám dala biogaiu .. v príbalovom letáku je písané že 5 kvapiek denne len teraz neviem či to rozdeliť 2 - 3 krát denne alebo dať len raz 5 .. ako si dávala ty?
Ryzovo-mrkvovy odvar a probiotika