Malý má od rána hnačku, včera papal na obed hokaido tekvicu a potom poobede ešte rozmixovanú hrušku, môže to mať od toho? Treba s ním ísť k lekárovi alebo ešte nie? prosim vas o rady, dakujem 🙂
Dávaj mu veľa piť, aby nebol dehydrovaný. V lekárni kúp smectu - lekárnička Ti vysvetli ako užívať. Je to malé dieťa, ak sa to bude zhoršovať zabehni na pohotovosť. Vysvetlia ako máš postupovať ďálej.
Ja by som urcite aspon zavolala dr a poradila sa..ale v prvom rade, zmeraj teplotu, ak je, tak samozrejme ist k dr, nech vam da nieco na to..
Z hrusky by ho podla mna jendorazovo prehnalo,ale nehnackoval by od rana.. za hnacku sa povazuje viac riedkych stolic v kratkom casovom useku..Predpokladam,ze zubky vam este nejdu?
Smecta a striedat s Hylakom je najlepsie..a rehydratacne prasky z lekarne..sleduj jeho celkove spravanie, ci nema bolesti bruska, ako vnima, kolko pije,cika, ci sa neobjavi teplota..ale urcite aspon zavolaj dr..
@galaxy
@bonaqa2013
@koniarova
@veriiii Baby, dakujem vam za rady, nastastie nema ani teplotu ani ziadne ine priznaky. Budem to sledovat a este raz dakujem
Ja by som nešla. Nedával by som mu pár dní nič iné len mliečko-najlepšie ak by si dojčila