Ahojte.
Moja dcera bola 4.1 vakcinovana na rotavirus.Dr povedala,ze moze dostat hnacku.Aj dostala,ale potom bol klud.Teraz
6 dni nekakala a vcera rano aj vecer bola plna plienka a dnes zas dva krat.Stolica je riedka a dcere aj vrci obcas v brusku.
Papat jej chuti a je plne dojcena.Nemyslim si,ze ma bolesti,ale vecer stale kopkala nohami,bola taka nespikojna,ale neplakala.
Myslite,ze je to v poriadku?Je to moje prve dieta a neviem,ci su hnacky u babatka v poriadku.
Dakujem 🙂
@kitycat no ja sa uz zacinam bat.Dnes uz 4-ty krat.Rano plna plienka,potom uz menej,ale aj tak
Tak ale 6 dni nekakala. Ono to musi ist von. Podla mna je ok. Keby nie, to by si hned videla.
@beata_k ja viem,ale su to hnacky.Bojim sa,ze sa dehydruje 😟
No neviem. Mam plne dojcene dieta a o kompatknom hovienku nemoze byt ani rec. A ak par dni nekaka tak to potom dava aj na 3x v ramci jedneho dna.
@beata_k ok,uvidim co bude zajtra
Drzim prst. Nezabudaj, ak je dieta spokojne, vsetko je tak ako ma byt 😉
@beata_k dobre teda 🫶
No ako dnes? Lepsie?
@beata_k lepsie.Rano mala sice hnacku,ale nebolo toho vela.Potom sa este dva krat pokakala,ale konzistencia uz bola hustejsia a nebolo toho vela 🙏
Tak super. Drzte sa 🙂
@beata_k dakujeme 🙂
Moja kaka dneska zase 1x za cely den a bolo to ako sliz (ale hlavne, ze bolo) 🙈🙈
Tak super, ze sa to dava do konzistencie 😉
Aj mojej obcas vrci v brusku. Hlavne ked vela zje a to kako nie a nie vyjst von. A ked uz tak je to ozaj riedke. Zatial teda mala kako kazdy den, ale niekedy je to aj 2-3x za den a niekedy jedna velka naloz 🙈
Ockovanie sme nedali