Hnačka u 2,5 ročnej dcérky

timejka020
16. mar 2022

Ahojte mala 2 a pol ročná ma hnačku co by jej pomohlo co ste dávali vašim deturencom moja mala teraz vôbec nechce jest piť každú hodinku ju začne ako keby bruško bolieť a potom ma takú úplne riadku stolicu a úplne malinko

pribinak
16. mar 2022

@timejka020 hylak, smecta. Ak nechce hylak, tak sú probiotiká napr vo forme prášku, bez chuti a vône. Zarobia sa do vody či čajíku
Kúp jej napr slané tyčinky, aby mala soľ v sebe. Na jedenie banán, čučoriedková výživa

timejka020
autor
16. mar 2022

@pribinak hylak hneď vyzvraciala ,smectu dávame nasilu aj to horko ťažko ....mame kulisek tiež jej nechuti teraz už ani vodu čaj nevypije lebo si myslí že to má to hnusné...skúšala som banán čokoládu piškóty a nicccc nechce 😔😔 ráno ideme k lekárke dnes neordinovala bohužiaľ....neviem co s nou ďalej ozaj sa bojim

pribinak
16. mar 2022

@timejka020 jesť nemusí. Však to je prirodzene že keď boli bruško a má hnačku že jej nechuti
Ale piť áno, po troskách. Ak nespí, tak dať mobil do ruky, nech sa zábavku a po lyžičkách dávať piť. Nech muž skoci do lekárne a kúpi iný roztok ako je kulisek. Ten je nechutný. Pre deti sú aj lepšie. Nech zoberie práškové probiotiká

simona92101
17. mar 2022

@timejka020 odporucam prasok na hnacku Tasectan,uz 6mesacnej dcerke v nemocnici podavali.je to prasok bez prichute,mozes aj do caju zamiesat a nevsimne si to,ak slabo pije tak naber trochu do striekacky a po troskach vstrekuj do pusy.podavaj kazdych 6 h, popripade urob ryzovy odvar,a tiez daj vypit.

timejka020
autor
17. mar 2022

@simona92101 ďakujem vám krásne chvala bohu je už mala v poriadku neviem co to bolo včera ozaj dnes už pekne papa pije

simona92101
17. mar 2022

@timejka020 tak to som rada,mozno nieco nesadlo 🤷‍♀️ teraz su vselijake virusy,my sme tiez cela rodina nedavno hnackovali

lucipaj
17. mar 2022

@timejka020 aj naša chlorella greenways...a ma viac ucinkov,ako "len" na hnačku