Prosim co ste davali na hnacku u tak malych deti? Vsetko co nam predali v lekarni je podla letaciku od 3rokov. Aj ked je to kids aj ked sme povedali ze ma 1,5 roka.
Ma nejaku virozu asi. V stredu jeden den vracal a stvrtok/piatok ho prehana. Davam aj banan ale nevidim zlepsenie. Brucho ho myslim neboli ale jest mu moc nechuti.
Dakujem
Nám povedala v lekárni ze polku Tasectanu môže.
Tasectan, Smecta. A ešte niečo, čo predpísala pediatricka, už si nespomínam, ten bol na predpis.Dopĺňať minerály Kulíšekom, alebo nejaký prášok s banánovú príchuťou, vôbec si nespomínam na názov. Pozor na pitný režim, môj mal salmonelu a v tej horúčave sa rýchlo dehydroval (dva krát hospitalizácia v krátkom čase po sebe, schudol 2 veľkosti, tiež mal rok a pol. Prvýkrát kvôli hnačke, druhýkrát do toho pozbieral na infekčnom zlatého stafylokoka). Určite žiadaj výter, čo to je.
@petronellla87 tasectan kids nam prave tiez predali. A kazali 3x denne ale to sa mi zda dost. Nie ze by som bola mudrejsia ako lekarnicka ale v tehotenstve mi 2x predali lieky ktore neboli vhodne pre tehotne takze si radsej vsetko preverujem.
Mne sa zdá (bolo to okolo nového roka, tak už to nemám v takej čerstvej pamäti) že našej dala dávkovanie polku sacku, ale už neviem či 2 alebo 3 krát denne🤔 marí sa mi ze skôr 2x ale istá si niesom
Tasrctan môže a stačí ráno a večer.🙂
Smecta je od 2 rokov , skus sa poradiť s lekarom ci môžeš napr tu smectu ale v menšej dávke 🙂