Hnačka raz denne u 15-mesačnej dcérky.

sandri3
15. jan 2020

Dobrý deň mamičky, Mám 15 mesačnú dcérku, ktorá má uz 4. den raz denne - max 2x denne hnacku (zlta stolica aj s primesou, nie uplne vodnata). Je to dovod na obavy? Alebo moze to byt zo zubkov? Kedze to nema castejsie? Dakujem za vsetky rady!

ivkazba
15. jan 2020

Zúbky to môžu byť, prípadne ak začala jesť niečo nové na čo nebola ešte zvyknutá a čo jej možno nerobí dobre. Riedka stolica 1 - 2x denne nie je ešte považovaná za hnačku.

uhgara
15. jan 2020

@sandri3 samozrejme, ze to moze byt sposobene zubkami. A deti mavaju hnacky aj vtedy, ked zacnu papar prikrmy, ale to tvoja dcerka uz asi dlhsie obdobie papa, ze?

dzinka777
15. jan 2020

ahoj.my sme mali doma virozu teraz počas sviatkov.moj syn zacal na vianoce hnackovať (1x za deň),trvalo to 8 dní.boli sme aj na výter,ale nič nezistili.no potom hneď začal manžel (1x/deň), mňa to obišlo. manžel bol v kontakte s jeho švagrom,on si tým tiež prešiel.dr.poznám viacero rodín kde sú momentálne hnačky,tak možno je to len nejaký vírus, prípadne zúbky.dr.vravela,že keď malý pije a papá máme mu dávať len probiotiká, že ho to o chvíľu prejde

sandri3
autor
16. jan 2020

@uhgara ano, my uz papame skoro všetko. teraz sme boli na lyzovacke, aj vyhadzane sme prisli domov, potom ta hnacka.

sandri3
autor
16. jan 2020

@dzinka777 dala som jej tie probiotika, tak dufam ze aj nas to prejde. dakujem za rady! 🙂