Hnačka po Nutrilon good night

matka508
9. máj 2024

Dobrý deň stalo sa niekomu ze z nutrilon good night malo malé riedku stolicu? Ďakujem

anavixy
9. máj 2024

Dieta krmene mliekom ma mat riedku stolicu. Nie vodovu, ale redsiu kasovitu ano, je to v poriadku. Pokial nema bolesti bruska, neprehana ho (6-8x za den), netreba to riesit.

matka508
autor
9. máj 2024

@anavixy no to áno len by som skôr povedala ze by malo mať" "takú praženicu" "ako to nazivaju v nemocnici nie? By som povedala ze ma redsiu pri prvom babetku sme takú nemali.
Časť stolice sa normálne v pije do plienky tak som myslela ze ci to nieje tým mliekom ale skúsim ho vysadiť lebo sme nasadili aj probiotika a zatiaľ žiadna zmena ale ťažkosti nemá tak možnoze ona ma inú stolicu ako syn.
Mam aj foto len neviem ci je to vhodne tu pridavat😅

anavixy
9. máj 2024

Prazenica je pri dojcenych detoch, pri detoch na UM to moze byt aj ina farba/konzistencia 🙂 pokial dieta prospieva a je dobre hydratovane, tak je to ok, ale pokojne ho vysadte, ono to good night nema ziadnu vyhodu, len su tam myslim ryzove vlocky pridane, ale realne nejaky rozdiel medzi good night a obycajnym nutrilonom nie je v zlozeni

matka508
autor
9. máj 2024

@anavixy no prvé nebola kojena a mla prazenicovu. Ale skúsim uvidím ci sa zmeni🙂

matka508
autor
11. máj 2024

@anavixy tak sme vysadili a stolica sa zmenila zase ako predtým tak jej asi nesadol alebo co aj v poradni mi povedali ze z mlieka nie.. Ale bolo to z mlieka aspoň budú ďalšie mamičky vedieť ze je to možné 🙂